Radio Simplu

Cum îi sperie Sylvester Stallone pe iubiții fiicelor lui

GALERIE FOTO (4)

Să fii iubitul uneia dintre fiicele lui Sylvester Stallone (72 ani) nu este deloc ușor. Mai ales când starul a recunoscut că se deghizează în Rambo pentru a-i speria pe potențialii parteneri ai acestora.
„Mă duc să le deschid ușa cu o bentiță pe cap și cu un cuțit de măcelar în mână. Apoi le spun: Voi veni după tine. Dacă le atingi, îl atingi pe Rambo”, a povestit celebrul actor.

1987, Film Title: RAMBO III, Director: PETER MACDONALD, Studio: TRI, Pictured: PETER MACDONALD. (Credit Image: SNAP/ZUMAPRESS.com) (Credit Image: © SNAP/Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com)

Stallone a recunoscut că este foarte protector cu cele trei fiice ale sale. Mia mult, el a afirmat că are o glumă preferată pe care o spune când fetele îi pun întrebări legate despre regulile privind întâlnirile cu băieții: „Vrei o întâlnire? Ce zici de o întâlnire cu o prună?” Sylvester Stallone are trei fete cu fostul model Jennifer Flavin (50 ani), cu care este căsătorit din 1997: Sophia (22 ani), Sistine (20 ani) și Scarlet, (16 ani).

Fetele au moștenit pasiunea față de modă a mamei lor și încearcă să își facă un nume în acest domeniu. Sistine deja a pozat pentru celebra revistă de modă „Teen Vogue” și a pășit pe mai multe podiumuri în cadrul Săptămânilor Modei. Actorul este foarte încântat de reușitele fiicei sale și se laudă cu ea peste tot.

Sistine Stallone (sistinestallone / 13.02.2019): Need to smile more”
Supplied by Instagram.com/face to face February 14, 2019 INSTAGRAM *** Local Caption *** 33953552

„Am încredere că poate să reușească. Sunt mândru când copiii mei muncesc pentru a ajunge unde vor”, a afirmat Sylvester Stallone.