Radio Simplu

Misterul casei din pădure în care a murit Cristina Țopescu! De ce s-a mutat aici și câți bani plătea pe lună, chirie | EXCLUSIV

GALERIE FOTO (2)

Cristina Țopescu a murit, singură, departe de lume și alături de căței, în căsuța ei din Tunari, Ilfov, situată aproape de pădure.

A fost o viață în lumina reflectoarelor și în atenția presei, atât datorită tatălui său celebru, comentatorul sportiv Cristian Țopescu, cât și carierei de succes pe care a avut-o în televiziune, dar și în urma relației de notorietate, din tinerețe, cu Ștefan Bănică jr.

Viața Cristinei Țopescu a fost una demnă de orice roman, cu suișuri și coborâșuri. Cu succes incredibil în carieră și câștiguri substanțiale, urmate de momente în care nu se regăsea din punct de vedere profesional si crize financiare iminente.
În ultimii ani nu o ducea prea bine. Pierduse imobile, bunuri, se afla în mai multe procese în care lupta pentru propriile-i drepturi și… își alina sufletul având grijă de căței. Se lupta pentru ei și căuta să ofere o viață cât mai bună unui număr cât mai mare de animale.

Când a fost nevoită să se mute din casa în care locuise în Otopeni, a spus că visează la o locuință linistită, într-o zonă curată, aproape de pădure, dar și de București. Prefera zona de nord a Capitalei, pentru că se obișnuise aici. Nu voia să o cumpere, ci să o închirieze. Așa a ajuns în Tunari, Ilfov, în complexul rezidențial în care și-a găsit, de altfel, și sfârșitul.

Cristina Țopescu și-a căutat o căsuță lângă pădure, pentru care să nu plătească mai mult de 500 de euro
Inițial, complexul fusese construit de un dezvoltator imobiliar care, încet-încet a început să vândă casele. “Locuința în care a murit Cristina Țopescu era închiriată. Nu direct de la primul proprietar, proprietarul complexului, ci de la un particular care cumpărase, între timp, imobilul. Construcția în care locuia jurnalista era micuță, cu etaj și făcea parte dintr-un ansamblu de 4 case lipite între ele, fiecare cu o curte aferentă. O asemenea casă poate fi închiriată contra sumei de 500 de euro”, ne-au informat surse de încredere din Tunari.