Radio Simplu

Mirii au hotărât să facă o intrare specială în sala de petrecere. Invitații au râs cu lacrimi

Este o alegere destul de comună pnetru miri să își surprindă invitații cu o coregrafie amuzantă la începutul petrecerii de nuntă. Totuși, un cuplu din Marea Britanie, Gill Și Alan, au vrut să facă ceva cu totul unic pentru invitații lor, ceva ce nu ar fi putut fi prevăzut de nimeni. Oare poate asta să fie cea mai tare intrare de nuntă?

Cu ajutorul publicului general și după câteva zile de filmare împreună cu cei doi câini ai lor, aceștia au creat câteva momente de magie special pentru acest eveniment special. Cea mai dificilă parte în ceea ce privește acest filmuleț creativ și amuzant a fost să fie ținut secret de la familie și prieteni.

Totuși, după ce s-a terminat, Gill și Alan au zic să a meritat fiecare secundă. Și veți vedea de ce!

Filmulețul îi are pe cei doi în atenție, în timp ce trec printr-o aventură extraordinară în drum spre petrecerea lor, dar, între timp, intervin mai multe probleme. La început, aceștia sunt atacați în pădure de cei doi căței murdari de noroi.

Atunci când ținutele lor de nuntă sunt distruse, aceștia fug către spălătoria de haine unde rămân în lenjerie până când hainele lor sunt curate.

Dacă nu se grăbesc, aceștia pot rata marea lor intrare – și cei doi sunt gata să facă orice pentru a ajunge la timp. Minunata idee pe care au avut-o acești miri a ajuns să fie vizionată pe Youtube de peste un milion de ori.

Cei doi miri chiar au făcut un efort deosebit. În primul rând, aceștia s-au decis să nu facă ceea ce fac majoritatea cuplurilor în primele momente de petrecere: un dans clasic. Pentru persoanele care nu știu să danseze, aceasta este o variantă plauzibilă care poate fi adoptată.

În ceea ce urmează, aceștia au făcut un scenariu special. La petrecere, atunci când DJ-ul a anunțat că mirii urmează să intre, toată lumea aștepta cu sufletul la gură. Totuși, cei doi miri s-au lăsat așteptați mai mult decât era prevăzut, moment în care filmulețul cu aventura celor doi a apărut în fața invitaților.

La final, după ce invitații s-au amuzat copios pe seama aventurii lor, mirii au intrat în sală, teferi și nevătămați, în aplauzele tumultoase ale prietenilor și familiei. Toată lumea a apreciat acest moment plin de amuzament, dar și foarte special.

Nunțile sunt evenimente extrem de importante din viața oamenilor, așa că toți mirii își doresc să transforme această zi în ceva cât mai special, nu doar pentru ei înșiși, cât și pentru invitații lor.

Unii dintre miri îți aleg să facă un dans, un filmuleț special sau orice altceva scoate în evidență relația puternică dintre ei.

Aceste alegeri amuzante sunt cele mai folosite, în special pentru că nunțile diferă de la cultură la cultură și, în unele cazuri, nu există o petrecere propriu zisă, unde se dansează toată noaptea. Așadar, Gill și Alan chiar și-au impresionat invitații și au ales cea mai bună opțiune pentru ei.

Nu-i așa că cei doi miri sunt extrem de amuzanți?