Radio Simplu

Mirela Vaida, reactie dura dupa ce a fost acuzata ca ascunde adevarul despre Vulpita: “Asa, si? Pentru mine nu e o stire”

In urma dezvaluirilor de la Acces Direct despre viata amoroasa a Veronicai Stegaru, Mirela Vaida a spus nervoasa ca emisiunea este pusa in pericol.

Vulpita a fost filmata intretinand relatii intime cu un barbat pe camp, cineva filmand scena.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct l-a acuzat pe cel care a trimis presei imaginile compromitatoare cu Veronica Stegaru.

In urma acestui incident, zeci de acuze i-au fost aduse si prezentatoarei de la Acces Direct pentru ca ar incuraja aparitia Vulpitei la TV.

Ca replica, Mirela Vaida a spus ca Vulpita asa a ajuns, de fapt, in emisiune.

„Din punctul meu de vedere, daca esti barbat nu faci asa ceva. Cu asta te lauzi? Dai filmulete prin ziare ca sa o faci de rusine pe fata asta?

Acum apar toti barbatii niste mameluci care se folosesc de imaginea fetei ca sa fie si ei cineva la ei in sat. Nu se face asa ceva.

Ti-ai batut joc de fata asta si acum trimiti peste tot in presa. De ce? Este jenant. Ai acum mai multe femei la poarta?

Este o situatie foarte inconfortabila pentru mine, mai ales sa-l vad pe Viorel asa. Pentru mine, materialul asta nu e o stire.

Toata lumea stie ca Veronica nu era stareta la manastire, nici academician. Noi stim cum a ajuns Veronica aici. Asta e din urma.

Problema este ca s-a facut atata tevatura, mi-am luat atatea injuraturi. Dar care este vestea, care este stirea?

Ca Veronica a fost cu unul pe deal si altul o filma? Asa, si? Ce este nou, ce nu stiam noi despre Veronica?

A venit fata aici, cu lacrimi in ochi, a spus ca se schimba, sotul a iertat-o, iar acum barbatul ala a dat totul in presa. Ce barbat e ala?

Acum toti ne spun ca daca am vazut ce promovam? Nu, noi nu promovam aceasta situatia de viata. Ba chiar este josnica, imorala, umilitoare, degradanta.

Dar este o situatie de viata care se intampla in foarte multe familii sarace, bogate, destepte sau mai putin educate.

Citeste si articolul Ministrul Apararii dezvaluie adevarata situatie de la Spitalul din Suceava: Vreau sa fie foarte clar, acest spital nu a fost militarizat
Putem sa invatam si din contra exemple”, a declarat Mirela Vaida in cadrul emisiunii Acces direct de luni.

La finalul emisiunii, vedeta a pus accentul pe urmatoarele aspecte:

„Putem sa invatam cum sa avem grija de copii, de neveste, cum sa ne educam fetele, cum sa fim atenti la nefericirile lor.

In primul rand, totul porneste de la educatie, iata unde se poate ajunge. Veronica nu este o fata rea, Veronica este un om naiv, aceasta naivitatea vine din neincrederea in ea, din lipsurile materiale, afective, din neimplinirile ei.

Ca ei, 48% dintre noi am aflat ca suntem analfabeti functionali. Asta este o realitate.”