Radio Simplu

Mirela Vaida, prima zi în calitate de prezentatoare „Acces Direct”. Ce ținută a ales și ce mesaj a transmis

A început un nou sezon de „Acces Direct”, unul care se anunță plin de schimbări și de provocări. Deși va continua să prezinte aceleași cazuri emoționante și aceleași detalii din culise ale vedetelor preferate, totul va veni împachetat într-o nouă formulă fresh.

Și, bineînțeles, marea schimbare a sezonului este Mirela Vaida, care intră în rolul de nouă moderatoare a emisiunii. Nu este tocmai o noutate pentru Mirela Vaida, care a mai fost în această postură și acum câțiva ani, când i-a ținut locul Simonei Gherghe.

Cum a apărut Mirela Vaida, în prima ei zi
În prima sa zi la cârma emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida a fost o apariție de senzație, așa cum ne-a obișnuit și până acum, de altfel. Îmbrăcată foarte chic, cu o rochiță mini sclipitoare și o jachetă de blugi trendy, a avut multe cuvinte emoționante despre ce așteptări să avem de la noul sezon.

„Vă promit că vă voi ține la curent cu cele mai importante informații. Știți foarte bine că Acces Direct este o emisiune cu și despre viață, cu bucuriile, cu intensitățile, cu emoțiile, dar și cu dramele ei. Tocmai de aceea, vom încerca să trăim fiecare emisiune la maximum și să vă arătăm frumusețea, viața, exuberanța, optimismul, viața vedetelor, dar mai ales viața oamenilor simpli, pentru că până la urmă cu toții suntem niște bieți oameni în această viață”, a spus Mirela Vaida.

Moderatoarea a avut și câteva cuvinte mai personale.

„Vă voi spune că am emoții, că am rămas aceeași, poate vreo 5-6 kilograme în plus. Nu ne-am mai văzut de când aveam vreo doi copii și între timp am făcut trei, însă vă doresc să vă bucurați de familie, de viață și de colegii dumneavoastră, așa cum eu astăzi mă bucur”, a mai spus Mirela Vaida.

„Acces Direct” are o nouă asistentă
Dar Mirela Vaida nu este singura noutate! Echipei i se alătură și o nouă asistentă, care are și un titlu cu care să se mândrească. Emily Burghelea, care s-a remarcat deja în televiziune prin aparițiile la o cunoscută emisiune, vine acum în echipa „Acces Direct”, devenind asistenta cu cele mai lungi picioare din România!

Sexy blondina are 20 de ani, este studentă, dar are deja și propria mică afacere, cu care se descurcă de minune în mediul virtual.

Cum se descurcă și cum va face față provocărilor, poți vedea începând de astăzi, de luni până vineri, de la ora 17.00, numai pe Antena 1.

Loading...