Radio Simplu

Fiica lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Ipostaza în care nu ai mai văzut-o niciodată pe Maia

GALERIE FOTO (3)

Fiica lui Teo Trandafir, a împlinit pe data de 9 mai vârsta de 15 ani. Maia s-a transformat într-o adevărată domnișoară, deși mulți încă își amintesc imaginile înduioșătoare de pe vremea când avea dor câțiva anișori.

Intre Maia și Teo Trandafir există o legătură cu adevărat specială. Vedeta de televiziune a adoptat-o când era mică și o iubește la nebunie. Recent, a publicat pe pagina ei de Instagram o fotografie cu adolescenta.

„Poza asta am făcut-o din dorința de a-i arata Maiei câta frumusețe văd eu, in fiecare zi a vieții mele. Prietena, profa de coolness și confidenta”, a scris Toe Trandafir în dreptul imaginii.

Fata are și ea un cont de Instagram unde a publicat câteva imagini în care se poate observa cât de mult s-a schimbat în ultimii ani.

Maia, fiica lui Teo Trandafir, cea mai emoționantă declarație
Relația specială pe care Teo Trandafir și fiica ei, Maia, o au nu a fost niciodată un secret. Încă de când era mică, fetița făcea afirmații emoționante legate de mama ei și avea o maturitate care impresiona pe toată lumea.