Radio Simplu

Mircea Radu, povestea trista din spatele succesului. „Am luat-o de la zero…

Si-a pierdut mama pe cand avea doar 25 de ani si viata lui incepea cu adevarat. Dupa acel moment, pentru Mircea Radu a inceput o alta poveste. A devenit protagonist intr-un alt film, unul fara personajul esential. Suferinta nu il rapune insa, ci il ajuta sa razbata. Poate de aceea, astazi, cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt legate de copilarie, atunci cand erau cu totii impreuna.

„S-a sters absolut totul si am redevenit altcineva, am luat-o de la zero, ca un om care incepe sa invete sa mearga’’, marturiseste Mircea Radu

“Amintirile mele cele mai frumoase de Craciun sunt cele in care gaseam sub brad o punga in care erau portocale si o jucarie. Atunci cand eram copii si nu eram instariti. Culmea este ca de multe ori ma refugiez in gandul asta, desi copiii mei au acum foarte multe si sub acelasi brad si eu gasesc cadouri simandicoase. Totusi, fericirea mea este legata de acele vremuri’’, adauga Mircea.

Astazi are familia la care a visat intotdeauna. Recunoaste ca nu exista mariaj in care sa nu existe probleme, dar ei au reusit sa razbata, asa cum numai in doi se poate. “In orice casnicie exista situatii delicate, neprevazute, mai grele, dar, daca se vrea, se depasesc. Daca fiecare stie ce are de facut si intelege ca intr-o casnicie e nevoie de doi, sa gandesti pentru doi, atunci casnicia merge, nu e nevoie de mari artificii. Altfel, se alege praful”.

Adevaratele lectii de viata le primeste insa in fiecare zi de la Clara si Tudor. “Clara ma uimeste pe zi ce trece. Are aproape trei ani. dar este extraordinar de independenta. Vrea sa manance intotdeauna singura, sa nu ii dea cineva. Asta e o chestiune care ma uimeste cu zi ce trece., iar Tudor ma impresioneaza cu felul lui matur de a vedea lucrurile, desi are sase ani si jumatate”, povesteste Mircea.

Mai mult aici