Radio Simplu

LAVINIA PETREA, O MĂMICĂ TARE DESCURCĂREAȚĂ! CE SACRIFICII FACE PREZENTATOAREA DE LA PRO TV PENTRU CEI TREI COPII

Lavinia Petrea este una dintre mămicile descurcărețe! Frumoasa prezentatoare de la Pro TV face față cu brio provocărilor care vin din partea celor trei copii pe care îi are cu soțul ei, rocurorul Romulus Dan Varga. În cadrul unui interviu oferit recent, vedeta a povestit ce sacrificii face pentru Mathias, Klara și pentru mezina familiei: Karina.

De luni până vineri, Lavinia Petrea pleacă spre redacția postului de televiziune Pro TV la ora 4 dimineața. Și, după ce aduce în casele românilor știrile importante ale dimineții, ea se întoarce acasă, unde se ocupă de celălalt job… cel de mămică! Deși unele dintre femei nu s-ar descurca singure cu trei copii mici, ei bine prezentatoarea TV are un pont! Ea i-a învățat pe princhindei cu activitățile sale, astfel că, atunci când nu are cu cine să-i lase, aceștia o însoțesc cuminți în locurile în care ea are treabă. Desigur, vedeta își organizează foarte bine timpul liber și energia.

“Chiar dacă mă trezesc devreme, sunt destul de repede acasă și sunt toată ziua cu cea mică. Ceilalți doi merg la grădiniță. Ăsta a fost un mare plus. Mai mult, așa îmi e firea. Lucrez în televiziune încă din facultate, am avut un program full, adică redacția Pro TV era casa mea, nu aș fi putut să mă rup așa prea mult timp și de tot. N-am probleme cu trezitul de dimineață, asta m-a ajutat și cu copiii”, a dezvăluit Lavinia Petrea pentru jurnaliștii revistei VIVA!.

În timpul declarațiilor, vedeta a dezvăluit că mama și soacra sa o ajută în creșterea și educarea celor mici.

“Pe cea mică am luat-o de câteva ori cu mine atunci când am mers să mă pensez. Știam că nu durează foarte mult, cât să-și piardă răbdarea, și am mai luat-o cu mine. La serviciu nu i-am luat, dar să facă lucruri de genul ăsta s-a mai întâmplat. Chiar și pe Mathias l-am luat o dată la maniciură. Sunt destul de liniștiți”, a mai povestit prezentatoarea Știrilor Pro TV, conform sursei citată mai sus.

Lavinia Petrea s-a căsătorit în secret
În urmă cu șase ani, Lavinia Petrea și procurorul Romulus Dan Varga, cel care a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă, s-au căsătorit în secret. Ei au împreună trei copii: Mathias, Klara și Karina.