Radio Simplu

Miracol de Crăciun. Un bebeluș a fost salvat, după ce a fost găsit în scutece, singur pe stradă

GALERIE FOTO (2)

Angel, un băiețel de doar doi ani, a fost găsit în timp ce mergea singur pe străzile din cartierul Bronx din New York, de Crăciun. Copilașul, care era dezbrăcat și doar în scutece, a reușit să iasă din casă, după ce mama lui s-a dus să îi cumpere un suc. Ar fi putut îngheța de frig, însă a fost văzut la timp de o vecină, relatează New York Post.

Băiețelul a reușit să deschidă de unul singur ușa apartamentului, în timp ce mătușa și bunicul său dormeau. Astfel, bebelușul în scutece a reușit să iasă pe stradă, în fața blocului din Bronx în care locuiește, conform New York Post.

Chiar în acel moment, Marlene Melvin, o femeie de 40 de ani, voia să-și viziteze mama, ce locuiește pe aceeași stradă, și l-a văzut pe băiețel dezbrăcat și singur în fața clădirii, la o temperatură de 1 grad Celsius. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Am auzit un bebeluș plângând. Eram împreună cu fiul meu de 10 ani, iar el mi-a spus: «Mama, e cumva un bebeluș?» Atunci când a ajuns fața blocului, el a spus: «Dumnezeule, chiar este un bebeluș». Copilașul m-a văzut și și-a ridicat brațele ca și cum mi-ar fi spus: «Ia-mă în brațe!”», a povestit Marlene Melvin, femeia care l-a găsit pe băiețel. Atunci, ea a observat că bebelușul stătea pe scări și a dedus că acesta a ieșit în stradă, după ce a observat că ușa apartamentului era deschisă.

Lusenny Guzman, o tânără de 21 de ani care este mama băiețelului, spune că a plecat de acasă doar 15 minute și apoi a sunat sunată de urgență de sora ei.

Familia a aflat că pompierii au avut grijă de băiețel. „Nu a durat mult ca să se liniștească. Părea bucuros că nu mai e afară”, a declarat pompierul Sean McAuliffe. Un echipaj medical a dus bebelușul acasă și ulterior la spital pentru a fi supus mai multor investigații medicale. De asemenea, la unitatea medicală au ajuns și asistenți sociali de la Protecția Copilului. Mama copilașului i-a mulțumit lui Marlene Melvin, femeia care i-a salvat băiețelul de Crăciun