Radio Simplu

Milioane de telefoane vor fi ascultate! Sunt afectați și mii de români

Una dintre țările din Europa a decis să urmărească telefoanele mobile a milioane de cetățeni. O parte dintre aceștia nu văd cu ochi buni această schimbare.

Mai exact, autoritățile din Spania vor urmări milioane de telefoane mobile ale localnicilor vreme de opt zile. Autoritățile doresc să afle ce fac oamenii în zile de lucru și în cele libere pentru a stabili cu precizie care este populația reală din orașe și numărul de mijloace de transport care trebuie puse în circulație pentru a răspunde așteptărilor pasagerilor.

Mulți spanioli se tem însă că monitorizarea ar putea fi extinsă și la date personale fără ca ei să știe.

Autoritățile din Spania spun însă că numele utilizatorului nu va apărea nicio clipă în sistemele informatice.

Citește și

Umilință maximă pentru Dăncilă! „Pur și simplu. Nu există. E o anomalie politică”

Jurnalista Denise Rifai aduce acuzații dure la adresa liderului Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, spunând că aceasta minte cu nerușinare cu privire la valoarea accesoriilor pe care le poartă. În continuare, Rifai susține că Dăncilă are mai multe ceasuri Cartier, fiecare costând peste 30.000 de euro, dar despre care candidata PSD la prezidențiale spune că nu au această valoare.

„Concluzii.

1. Candidatul Dancila nu exista. Pur si simplu. Nu exista. E o anomalie politica in sine. Este importanta doar pt boutiq urile unde investeste zeci de mii de euro, sute de mii chiar, pe hainele si Acareturile pe care le poarta cu un aer fake de noblesse a la videle.

Pe mine ce ma dezgusta la Dancila e tupeul asta fabulos cu care minte cu NESAT. Sa va dau un mic exemplu. Amaratul ala de ceas. Asta ultimul pe care l a remarcat presa. Al n spelea Cartier pe care il are. Deci ceasul e din Aur. E tras in diamante si se vede prin Tv ca e mega autentic. Un astfel de ceas costa minimum 35 mii euro. 35. Iar E A minte cu nerusinare ca e sub 5 mii de euro. Eu din ce am vazut, toate acareturile lu Dancila – ceasurile, bijuurile si brosele duc in vreo 200 mii eur. Asa, de departe. Iar E A minte cu un tupeu ordinar o tara intreaga ca ce vedem Nu e ce este. Eiii … morala care e??? Daca minte cu atata talent si viclenie pt un amarat de ceas in contextul in care este atat de evident si de usor de dovedit ca vorbim de un ceas exorbitant de scump, va dati seama cam cum si cat minte in rest ???!

Deci. De Dancila scapam. E slaba. Are discurs greoi. E depasita mult de tot ce i se intampla. Este o anomalie politica asa cum am spus de la inceput”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

Concluzii. 1. Candidatul Dancila nu exista. Pur si simplu. Nu exista. E o anomalie politica in sine. Este importanta…

Publicată de Denise Rifai pe Miercuri, 20 noiembrie 2019