Radio Simplu

Cleopatra Stratan are un iubit celebru. Cine este acesta 

Ne-a cucerit inimile încă de când avea doar 3 ani cu piesa „Ghiță”, iar acum, la 17 ani, Cleopatra Stratan  se pare că a mai cucerit o inimă: pe cea a bărbatului care acum îi este iubit. De ceva timp, fiica lui Pavel Stratan trăiește o poveste de dragoste cu un alt artist din România. Așadar, noul iubit al Cleopatrei este nimeni altul decât Edward Sanda care, a ajuns în topurile radiourilor din România cu piese precum „În palma ta” și „Doar pe a ta”, în colaborare cu Ioana Ignat.

Așadar, noul iubit al Cleopatrei este nimeni altul decât Edward Sanda care, a ajuns în topurile radiourilor din România cu piese precum „În palma ta” și „Doar pe a ta”, în  colaborare cu Ioana Ignat.

 

View this post on Instagram

 

Lie lie ciocârlie, Mi-ai zis că-s portocalie😂🧡

A post shared by Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) on

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare, iar de atunci sunt de nedespărțit. Fiecare vers al Cleopatrei îi este dedicat, acum, lui Edward.

„Mesajul piesei, care mi-a plăcut de la prima audiție, e foarte clar și scurt: „Pupă-mă!”. Este vorba despre băieți timizi, care nu știu cum să cucerească o fată și apelează la lucrurile scumpe care ar putea-o impresiona și despre fetele care au nevoie de sentimente reale pentru a fi cucerite”, spunea Cleopatra Stratan despre piesa sa, „Pupă-mă”.