Radio Simplu

Mihai Morar, în culmea fericirii. Soţia sa a născut!

Mihai Morar a devenit tată pentru a treia oară. Prezentatorul de la Antena Stars a trecut prin emoţii incredibile, miercuri dimineaţă, când soţia sa a adus-o pe lume pe cea de-a treia fetiţă.

Frumoasa veste a fost dată chiar de către Mihai Morar în direct, la Radio Zu. Totul a decurs foarte bne, micuţa s-a născut sănătoasă, iar Gabriela, soţia prezentatorului, este, de asemenea, foarte bine. Mihai Morar a povestit plin de emoţie şi entuziasm despre marea bucurie cu care familia lui a fost binecuvântată astăzi.

„Uşor uşor îmi revin. Am un pat aici cred că trebuie să mă intubeze şi pe mine. Voi nu ştiţi să faceţi un interviu cu un tânăr tătic. Nu aţi întrebat câte kg are. Eu vorbesc cu voi şi Gabriela nici nu a ieşit din operaţie. Am văzut-o pe cea mică, nu am ţinut-o încă în braţe, doar am mângâiat-o pe creştet. A avut enorm faţă de cât au avut fetele. Are cât au avut ele împreună. Are 2,950 kg şi 52 de centimetri. Este cea mai grea aşteptare, e un pic ca atunci când aştepţi să vină audienţele la radio. Aştepţi şi nu ştii când vine căruciorul. Sunt multe lucruri pe care nu le conştientizăm, oricum, ce am trăit acum zece ani este cu totul şi cu totul altfel, atunci aveam 20 şi ceva de ani. Emoţiile le trăieşti altfel la vârste diferite”, a spus Mihai Morar la Radio Zu.