Radio Simplu

Bancul de miercuri: Două prietene vorbesc! 

Doua prietene vorbesc: — Ceva sex de calitate aseara? — Nu… A fost un dezastru! Barbatu-miu a venit acasa, a mancat cina in 3 minute, s-a suit pe mine, a terminat in 4 minute si-n 2 minute sforaia… Dar tu? — Oh, a fost incredibil… Barbatu-miu a venit acasa. M-a dus la o cina romantica. Dupa cina, ne-am plimbat o ora.

Cand am ajuns acasa, el a aprins lumanari prin toata casa si am avut o ora de preludiu. Dupa preludiu, am facut sex o ora intreaga, fantastica, iar dupa aceea am stat de vorba o ora. A fost ca-n basme !!! In acelasti timp sotii lor stau de vorba: — Ceva sex de calitate aseara?

— Da, a fost excelent! Am sosit acasa, cina era pe masa, am mancat, i-am tras-o nevestei si m-am culcat… Dar tu? — A fost oribil! Am ajuns acasa si nu aveam ce manca fiindca se oprise curentul electric pana dimineata… De-aia a trebuit s-o duc pe nevasta-mea la restaurant, si-a fost atat de scump ca n-am mai avut bani de taxi si ne-am intors pe jos acasa, cale de-o ora!!! Eram atat de furios cand am ajuns, ca nu mi s-a mai sculat pentru o ora, si dup-aia nu mi-am putut da drumul o ora… In sfarsit, cand am terminat, aveam asa niste draci, c-am adormit abia peste inca o ora… Timp in care ea a vorbit intr-una !!!