Radio Simplu

Mihai Gâdea, schimbare totală de look! Cum a apărut realizatorul tv după vacanță

GALERIE FOTO (2)

La începutul acestui an, Mihai Gâdea a fost într-o vacanță alături de soția Agatha Kundri și acolo a început să-și lase barbă.

Așa că, zilele trecute când a reapărut la tv după o scurtă pauza, Mihai Gâdea a apărut schimbat. Cu barbă și o freză ușor răvășită, Mihai Gâdea a surprins pe toată lumea.

Mihai Gâdea și-a lăsat barbă. Este căsătorit cu Agatha și are o fată de 17 ani
Mihai Gâdea, în vârstă de 42 de ani este căsătorit cu Agatha Kundri (37). Soția realizatorului de emisiuni este de profesie sociolog și este pasionată de sport. Agatha Kundri practică triatlonul (înot, ciclism și atletism) și deține o grădiniță cu program afterschool.

Mihai Gâdea și Agatha Kundri au împreună o fată de 17 ani, de care realizatorul tv este extrem de mândru. Mai mult chiar, Mihai Gâdea nu ezită să împărtășească cu fanii din online iubirea pentru copilul său, ori de câte ori are ocazia. Din fotografiile postate în mediul online pare că realizatorul are o relație perfectă cu fiica sa și petrec mult timp împreună. Mihai adoptă un comportament pe măsura vârstei fiicei sale, făcând selfie-uri care stârnesc amuzamentul tuturor.