Radio Simplu

Mihai Bendeac a ochit-o pe Vulpiță! Cum a luat-o peste picior pe Veronica de la Vaslui: „Așteaptă să…”

E greu să rămâi indiferent când vine vorba de Vulpița! Veronica și Viorel Stegaru sunt acum în văzul milioanelor de români, care le urmăresc povestea de viață cu sufletul la gură. De la acuzații de infidelitate, la amanți și secrete, până la crize de gelozie și lacrimi, publicul „Acces Direct” a avut ce să vadă. Drept dovadă că până și Mihai Bendeac a avut ceva de comentat pe seama soției-vulpiță. Doar că… nu a fost tocmai de bine!

Vulpița și Viorel sunt acum niște vedete în felul lor simplu și propriu. Au reușit să ajungă pe buzele mai multor celebrități, începând cu Tzancă Uraganul, care s-a „bucurat” de un dans lasciv din partea Vulpiței, iar acum ajungând și la personalități și mai consacrate, precum Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac o ia pe Vulpița peste picior
Actorul a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, unde face o comparație între cazul Vulpița, dezbătut amplu în ultimele săptămâni, și epidemia coronavirus care a pus stăpânire pe toată planeta. Ironic ca întotdeauna, Mihai Bendeac a atras atenția asupra, să zicem, priorităților pe care oamenii îi au, având în vedere cât de investiți sunt în dramele familiei Stegaru, televizate și discutate pe îndelete.

„În timp ce toată lumea e speriată de Coronavirus, noi așteptăm cu sufletul la gură să vedem ce face Vulpița la testul poligraf”, a transmis Mihai Bendeac, pe contul său.

Și, da, face referire la cel mai recent episod din „telenovela” Vulpiței și a lui Viorel! Marți, Vulpița a fost supusă testului poligraf. Lucrurile nu s-au terminat aici. Joi, anunța faptul că vrea să se despartă de Viorel și să meargă o perioadă la părinții ei. Care va fi deznodământul poveștii celor doi? Aflați doar la „Acces Direct”, bineînțeles!