Radio Simplu

Mesajul SFÂȘIETOR pe care l-a publicat Luiza Melencu pe Facebook, înainte de a fi răpită de Dincă!

Mihaela Luiza Melencu a publicat un mesaj emoționant pe platforma de socializare Facebook înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal, care a declarat că le-a ucis pe ea și pe Alexandra Măceșanu.

„Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!”, a scris cu convingere Mihaela Luiza Melencu, poreclită „Lulu” de către apropiați.

Adolescenta a pbulicat mai multe imagini de-a lungul timpului, la fiecare dintre acestea primit aprecieri din partea prietenilor ei, care i-au lăudat frumusețea.

„Nimic fără Dumnezeu”, a mai scris Mihaela Luiza Melencu, în limba engleză, ca motto al ei.

Fotografiile Luizei erau însoţite de diferite citate, fie despre viaţă, fie despre oameni. Aşa a ales Luiza să le arate dragostea celor pe care îi iubea.

Într-o fotografie în care adolescenta apare alături de bunicii ei, Luiza a scris: „Bunicii, oameni cu argint în păr și aur în inimă”.

Într-o altă fotografie în care apare alături de o altă tânără, Luiza a scris: „Prietenii sunt ca stelele. Nu îi vezi mereu, dar știi că ei sunt întotdeauna acolo”.

„Poate nu sunt frumoasă, dar am caracter”, este descrierea pe care Luiza a făcut-o la altă fotografie în care apare cu zâmbetul pe buze.

Seria de citate scrise de Luiza Melencu pe contul sau de Facebook

Pe lângă faptul că era o fire boemă şi sensibilă, Luiza era şi o fire optimisă, drept pentru care a scris şi câteva citate motivaţionale:

„Să ai o inimă bună într-o lume atât de rea, înseamnă curaj, nu slăbiciune!”

„La fel cum dincolo de frică va fi tot timpul iubire”

„În viață, trebuie să ai mai mult decât arăți și să spui mai puțin decât știi”

Ce scria Luiza Melencu pe contul sau de Facebook

„Și soarele este singur pe cer, dar încă strălucește”.

„Nu mereu ai nevoie de un plan, câteodată trebuie sa tragi aer în piept, sa crezi, sa lași sa treacă și sa vezi ce se întâmplă mai departe.”

Luiza Mihaela Melencu avea 18 ani şi era din comuna doljeană Dioşti. Adolescenta a dispărut la mijlocul lunii aprilie după ce a spus familiei că va merge la Caracal pentru a scoate bani de la un bancomat.

Gheorghe Dincă a mărturisit că atât pe ea, cât şi pe Alexandra Măceşanu le-a lovit la furie, fără intenţia de a le ucide.