Radio Simplu

Mesajul lui Vladimir Draghia pentru viitorii concurenti EXATLON

GALERIE FOTO (2)

Inscrierile pentru al doilea sezon EXATLON au atins un numar record.

Peste 10.000 de persoane au aplicat pana in acest moment pe pagina www.exatlon.ro pentru a participa la cel de-al doilea sezon al show-ului fenomen.

Vladimir Draghia, marele castigator al primului sezon, are si un mesaj pentru viitorii concurenti.

“La participi pentru a castiga in primul rand luptele cu tine. Fiecare zi petrecuta acolo a fost o victorie. Toti ne-am intors din Republica Dominicana, toti ne-am intors cu victoriile noastre.

“Al doilea sezon ar trebui sa fie si mai frumos, si mai spectaculos! Viitorii concurenti nu trebuie doar sa strabata drumul parcurs de noi, trebuie sa-l duca mai departe! Descoperiti-va, lasati-va descoperiti!”, a spus Vladimir Draghia.

Toti ce care au implinit varsta de 18 ani, au rezistenta fizica, indemanare si psihic puternic si isi doresc sa participe in cel mai spectaculos si adevarat reality al momentului se pot inscrie la casting pe pagina www.exatlon.ro.

Aceasta este experienta care te poate impinge dincolo de limite si iti va schimba viata!

Dupa ce s-a intors din Republica Dominicana, Vladimir Draghia si-a dedicat mare parte din timp familiei.

Vladimir e nedespartit de fetita lui, Alaia Zora, care avea doar sase luni cand acesta a plecat spre Republica Dominicana, unde avea sa petreaca aproape o jumatate de an, la Exatlon.

Acum, Vladimir e nedespartit de fetita lui.

“Am auzit că se va face Exatlon Junior, aşa că am început sa ne pregătim. :-)”, a scris Vladimir in descrierea unei fotografii postate de el pe Internet in care isi ridica fetita in aer.