Radio Simplu

Cine este sotia lui Mircea Radu

GALERIE FOTO (2)

Mircea Radu nu mai are nevoie de nicio prezentare, in schimb uite cum arata sotia sa! I-a daruit doi copii superbi si a incercat sa o tina departe de ochii paparazzilor

Mircea Radu este un prezentator extrem de cunoscut in Romania. A devenit celebru in anul 2000, cand prezenta emisiunea “Din Dragoste”, care a avut un real succes la acea vreme. Ulterior a prezentat stirile la Televiziunea Romana, surprinzandu-si fanii, care erau obisnuiti cu el in postura de “Cupidon”.

Si daca a facut de multe ori pe “Cupidon” pentru altii, a venit randul sa fie si el in postura de indragostit. A avut relatii cu multe femei celebre, insa a ales sa ii devina sotie o fata simpla, care nu a avut legatura cu showbizul, dar i-a furat inima.

Prezentatorul marturiseste ca nu a fost dragoste la prima vedere, insa ceva l-a facut sa se gandeasca numai la ea: “Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut intamplator. Primul impact au fost ochii ei.

Are cei mai inchisi ochi pe care i-am vazut. Are ochii aproape negri.” Mircea Radu a continut cu seria dezvaluirilor despre frumoasa sa sotie: “Mi-au placut ochii ei, are un zambet frumos, mi-au placut dintii ei si nu in ultimul rand mi-a placut ca este doctor. Mi-a placut si ca are simtul umorului… Eram un barbat experimentat si mi-am dat seama ce merge si ce nu.”

Cei doi au devenit oficial un cuplu in anul 2013 si au impreuna doi copii minunati: o fata si un baiat.

“Din dragoste” pentru nevastă! Mircea Radu (48 de ani) este un soţ şi un tătic exemplar. Cu doi copii acasă, moderatorul are grijă să-şi menajeze soţia şi să-i dea o mână de ajutor atunci când e cazul.

Aduce bani în casă, face piaţa, cară bagajele şi stă cu cei mici când nevasta mai ia câte o pauză. Să tot ai aşa bărbat în casă! Fericit că tânăra şi frumoasa lui soţie, Raluca Olaru (29 de ani), l-a făcut tătic pentru a doua oară, Mircea are grijă ca soţia să nu se simtă împovărată de sarcinile zilnice şi să mai aibă câte un respiro.

Cum dimineaţă face echipă cu Marina Almășan la ”Femei de 10, Bărbați de 10”, la TVR 2, în restul zilei Mircea se dedică doar familiei. Recent, cei doi au fost surprinşi de fotoreporterii Click! în timp ce se întorceau de la cumpărături. După ce s-a ocupat de bagaje, Mircea l-a luat pe micuţul Tudor (3 ani) şi l-a dus în casă. În tot acest timp, Raluca s-a oprit cu fetiţa în braţe să vorbească cu o vecină.

Chiar dacă prin preajmă era şi soacra, Mircea a ieşit rapid şi a luat fetiţa, în vârstă de doar 3 luni şi jumătate, lăsând-o pe nevastă să-şi continue discuţia cu vecina. Mircea Radu a intrat în urmă cu patru ani în rândul bărbaților însurați. Medicul Raluca Olaru l-a făcut prima oară tată de băiat, iar în februarie a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă.

Cei doi formează un cuplu extrem de discret, iar prezentatorul o protejează constant pe soţia sa de luminile reflectoarelor. Discret a fost şi botezul micuţei Clara Elena, nume ales de Mircea în memoria mamei sale. Creştinarea fetiţei a avut loc în weekend, iar Mircea a postat pe Facebook o poză cu frumoasa lui familie, înainte de botez.