Radio Simplu

Meghan, Harry și bebelușul Archie pleacă în Africa. De ce vor merge acolo și pe ce perioadă?

Ducii de Sussex au anunțat, zilele acestea, faptul că au plănuit o călătorie spre Africa. Meg și Harry au declarat public că aceasta va fi prima vacanță în calitate de familie și că bebelușul Archie îi va însoți în această aventură, care va avea loc în toamna acestui an.

Asemenea lui Kate și William, care l-au luat pe George la doar câteva luni în turneu în Australia, Meg și Harry îi vor face cunoștință lui Archie cu Africa la doar cinci luni. Cei trei, însoțiți de toate echipele lor se securitate, comunicare și stiliști, vor călători în Africa în această toamnă.

Totuși, aparent, Meghan și Archie nu-l vor putea însoți pe Prințul Harry de-a lungul întregii călătorii, din cauza bolilori cu care s-ar confrunta în anumite zone precum Angola și Malawi. Palatul Buckingham a emis un comunicat și a explicat că Harry își va continua călătoria singur în diverse țări, iar că Meghan și băiețelul ei se vor întoarce în Marea Britanie.

Ducii de Sussex vizitează țări din Commonwealth, unde Regina Elisabeta este suverană. Aceștia reprezintă monarhia britanică în timpul acestor călătorii oficiale,