Radio Simplu

Medicii au văzut ceva ciudat la ecografie, de parcă bebelușul avea ceva în jurul capului. Acum oamenii se uită la cel mic și nu le vine să creadă. E o fetiță unică în lume, uite cum arată acum, la patru luni de la naștere

GALERIE FOTO (2)

Natasha Gent avea 28 de ani și era în Marea Britanie când și-a făcut prima ecografie, iar medicii au văzut ceva straniu în jurul capului fătului ei.

La o examinare mai atentă, doctorii au concluzionat că era de fapt păr și au tras deci concluzia că bebelușul nu se va naște chel. Totuși când femeia a născut în sfârșit, mama a fost șocată.

Părul bebelușului era foarte gros și lung, lucru extrem de rar la un nou-născut. Natasha a decis să nu i-l taie, iar acum, la vârsta de 4 luni, copilul ei are plete lungi și castanii.

Nu-i așa că cea mică e adorabilă? Mămica spune că micuța Holly adoră să se spele pe cap și să și-l pieptăne, aproape la fel de mult pe cât îi place să și-l usuce cu uscătorul de păr.

Familia cea fericită a atras multă atenție, atât pe străzi, dar și pe internet. O coamă atât de generoasă e ceva rar la bebeluși, așa că, probabil nu i-l vor tăia prea curând. Cel mai probabil e că Holly o moștenește pe mama ei, care are și ea plete sănătoase.