Radio Simplu

Medic roman stabilit in Germania:”Covidul e rotund. Romania a ramas plina de gunoaie, cele mai multe cu doua picioare”.

Medicul neurolog, George Crivac, stabilit in Germania din 2011, a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook despre pandemia de coronavirus si despre oamenii din Romania, dupa ce a fost in concediu in tara noastra.

Iata mesajul integral:

„Azi (joi, 23 iulie – n.r) am plecat din concediul din Romania. Romanii chiar sufera de sindromul Covid. E ceva nou si nu ma refer la multitudinea simptomelor clinice (sindrom) ale bolii generate de acest virus.

Ma refer la psihoza de care sufera tot romanul si care este alimentata zilnic de acest sistem depasit. Nu mai avem epidemie de rujeola / rubeola la cei mici, nu mai exista bacteriile multirezistente din spitale (3MRGN).

Exista doar acest COVID!

Daca te duci sa te cauti de hemoroizi, intai treci pe la testul de COVID, desi poate n-ai niciun simptom specific. Totul se rezuma acum la Covid. Asta inseamna sa ai un sistem inert, depasit, corupt! Nu mai exista decat spitale de linia 1 de Covid!Trecand de Deva, raman cam 170 km de autostrada pana iesi din tara. Daca n-ai facut necesitatile fiziologice la Deva, trebuie sa te tii pana treci granita sau ai ca varianta haznalele pe langa care trec in fiecare an cu masina cand merg la Pitesti in concediu.

Se simte imediat ca ai intrat in Romania. Colcaie strazile de indivizi pe care nu-i deranjeaza absolut nicio mizerie pe langa care trec sau pe care chiar ei o produc.

Cum spuneam mai sus, trec granita la unguri si pot intra in prima benzinarie care are o buda decenta, orice punct sanitar arata impecabil. Iar oamenii nici nu mai au nevoie de masti pentru ca au auzit de doua lucruri foarte importante: igiena si respectarea regulilor.

Si cu asta ma duc cu gandul iar la Romania si-mi dau seama ca haznaua de pe autostrada de cum intri in Romania e chiar Romania. Si stiti ce-i lipsea acestei haznale? Un Covid cat ea de dodolot (rotund).

Da, Covidul e rotund. Iar Romania tot dodoloata a ramas, dar plina de gunoaie, unele inerte, dar cele mai multe cu doua picioare”. este mesajul postat de medic pe Facebook.