Radio Simplu

Maruta dormea pe o canapea

GALERIE FOTO (2)

Acum are casa mare si mai multe proprietati, insa nu uita niciodata drumul pe care a pornit atunci cand a venit in Bucuresti de la Targu Jiu. Catalin Maruta isi aduce aminte si acum de prima lui locuinta, o camera intr-un camin de nefamilisti, pe care o impartea cu un prieten. Urmatorul pas a fost o garsoniera.

„Cand am venit in Bucuresti, stateam intr-un camin de nefamilisti, undeva la Vitan, la Bobocica, un camin unde mai stateam cu un prieten in camera. Imi aduc aminte canapeaua, care era, de fapt, patul nostru. Era din metal, cu o saltea peste! Asta era canapeaua din caminul de nefamilisti. Cred ca la 20 de ani nu te doare absolut nimic si atunci cand iti doresti ceva, nu cred ca mai conteaza absolut nimic. Voiam foarte tare sa fiu in Bucuresti si cred ca asta a contat foarte mult”, ne-a povestit prezentatorul TV.

Dupa ce a castigat primii bani din televiziune, Catalin Maruta a dat caminul de la Bobocica pe o garsoniera in aceeasi zona. Acea garsoniera a fost sursa de inspiratiei pentru prima lui emisiune TV, „Tonomatul DP2”. „Am stat destul de mult timp in garsoniera aia si a fost, cred, unul dintre locurile unde m-am simtit extraordinar. O poveste foarte interesanta: atunci cand mi-am renovat garsoniera, tin minte ca au fost nopti in care pur si simplu voiam sa dorm acolo si sa fiu acolo. Cu toate ca aveam in geam folie, pentru ca inca nu venisera geamurile. Dormeam pe o saltea, pentru ca era casa mea, era locul meu, si-mi placea foarte tare”, ne-a mai spus Maruta Acolo, in garsoniera, si-a incheiat „cariera” de designer de interior.