Radio Simplu

Dan Chisu se lupta cu cancerul. Regizorul a facut totul public

GALERIE FOTO (2)

Regizorul şi producătorul a decis sa faca lumina in privinta starii sale de sanatate iar lucrurile nu sunt deloc bune.

Dan Chisu se lupta cu cancerul. Tipul de cancer cu care acesta a fost identificat se gaseste la persoanele care petrec mult timp afara, la soare, fara sa-si protejeze pielea cu creme speciale.

Dan Chisu se lupta cu cancerul

„Dr. Mihaela Leventer a zis Ia stai, ce e asta? Vino la o consultaţie. Şi m-am dus. A scos o lupă, s-a uitat. A zis Da, vino mâine. Atunci m-am speriat. Aveam educaţia controlului medical anual şi, în general, am grijă de sănătatea mea. Dar pielea am neglijat-o. Am zis că ce poate să mi se întâmple? Dacă nu mă lovesc, nu mă tai, sunt bine. 

Mi-a luat o probă pentru biopsie şi în câteva zile m-a programat pentru intervenţie. Am avut noroc pentru că puteam să întârzii cu diagnosticarea. Atunci mi-am dat seama că fiecare detaliu contează şi că, mai importantă decât rezolvarea problemei, este prevenţia. Cu cât ajungi mai devreme la medic, cu atât intervenţia este mai uşoară.

Totul a durat câteva ore. În timpul acesta am fost deschis şi dr. Leventer a tăiat câte o bucată de tumoare până nu a mai găsit nicio celulă canceroasă. La final m-a închis şi asta a fost.

Am stat la soare, m-am expus destul de mult şi am neglijat cremele de protecţie. Am şi o pigmentaţie predispusă la astfel de atacuri. Aşa că a doua oară am ajuns repede la dr. Mihaela Leventer. Chiar dacă eram pregătit de data asta, sperietura a fost mare. Când auzi că ai cancer, cu toată stăpânirea de sine, e un cuvânt care sperie

Cel mai bun loc este cel care îţi dă rezultatele cele mai bune. Nu faci rabat la sănătate. Am învăţat asta pe pielea mea. Acum vin la Dr. Leventer Centre în fiecare an. Mă sună, îmi dau sms, nici nu e nevoie să-mi trec în agendă” a spus Dan Chisu pentru Adevarul.