Radio Simplu

Maria Constantin umilită de Cristi Mitrea, după ce a apărut lângă Vulpița și Viorel!

Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, a sters pe jos cu Maria Constantin după ce cântăreața de muzică de petrecere a lansat un videoclip în care apar Vulpița și Viorel, două personaje care își povestesc viața amoroasă la televizor.

“Eu credeam că Maria Constantin e proastă! Nu e! Că a făcut clip cu Viorel”, a postat, ironic, fostul iubit al Andreei Mantea, bărbatul cu care vedeta Kanal D are un băiețel, pe David.

Bărbatul nu e singurul care a reacționat în acest caz. În urmă cu doua saptamani, când fosta soție a lui Marcel Toader și-a informat fanii că în curând va lansa chiar o piesă în compania Vulpiței și a lui Viorel, admiratorii virtuali ai cântăreței de muzică populară au explodat.

”Să-și fie rușine! Ai ajuns de râsul râsului!”, ”Nu pot să cred așa ceva, cât de mult ai decăzut!” sau ”Sper că este o glumă, nu pot să cred că o artistă ca tine face așa ceva pentru nimic în lume”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje prin care Maria Constantin este demolată de fani pentru alegerea făcută.

„Cât de jos să te cobori… ne demonstrează Maria Constantin în cea mai nouă „pesă” a ei! Nici chiar așa jos Maria… mai sus… acolo.. fix acolo… Bravo, Maria! Acum chemați-o la tv să vă spună cum a fost… dacă i-a plăcut… Pe Maria nu poți să o tragi de păr decât dacă ești Viorel… aiurea… acum știți cine-i Maria?”, a reacționat și cântărețul Karym după ce a văzut videoclipul.

Sursa: Rol.ro