Radio Simplu

Mamele de băieți sunt mai fericite. Care sunt motivele

Toată lumea știe deja că între mamă și fiică există o legătură foarte strânsă. Însă legătura mamă – fiu este una încă foarte mult neglijată. Faptul că sunt mame anume de băieți pentru multe femei reprezintă un motiv de mândrie.

Băieții nu sunt cu nimic mai diferiți decât fetele, diferită este doar dragostea pe care mamele le-o poartă băieților.

Dar în general sentimentele de prețuire sau de protecție sunt altele în cazul unui băiat născut.

Doar dacă întrebi o mamă care are un băiat de ce anume ea e mai fericită în această situație, îți vei da seama cât de iubitoare sunt acestea și cât de mult contează pentru ele faptul că au adus pe lume anume băieți.

Așa se face spre exemplu că doar o mamă de băiat poate simți la un moment dat un fel de protecție venită anume de la un bărbat. O mamă mărturisește sincer că ea a fost speriat la începutul sarcinii când a aflat că va naște un băiat pentru că ea mai avea deja o fată.

Acum femeia spune că simte un fel de grijă care vine exclusive din partea băiatului. Acesta și-a manifestat această dorință încă de foarte mic și o mai face chiar și după ce a plecat de acasă.
Apoi, un al motiv de mândrie pentru mamele de băieți este că ele pot învăța alături de puii lor tot felul de persoanje și de acțiuni din desene animate sau din filme.

În acest fel, ca femeie, ajungi să își dai seama de niște lucruri foarte fine de fapt, care nu par interesante la prima vedere.

Un motiv mai amuzant este acela că mamele, la băieții mai mici, desigur, pot striga chiar în public, mai ales dacă aceștia își ating zona intima în mod obsesiv.

O altă categorie de mame de băieți foarte fericite sunt și acelea care ajung să se bucure la un moment dat de roadele muncii lor.

Pentru că spun ele este atât de liniștitor să vezi cum un bărbat ajuns la maturitate își folosește inteligent emoțiile în interacțiunea cu partenerele pe care și le caută.

Pentru alte mame este cumva surprinzător și totuși reconfortant să vadă că băieții lor pot fi atunci când e nevoie mai duri, dar dacă o cere situația, pot să se poarte exact ca niște fete.

Există și mame care spun că alături de un băiat, orice lucru capătă o nouă dimensiune. Umorul, iubirea, foamea, orice activitate fizică.

Băieții în general fac orice se poate, doar să găsească noi moduri de a se distra, de a râde. De asemenea, ei mănâncă foarte repede doar ca să ajungă mai repede la joacă și totuși nu uită niciodată de mamele lor.

Mamele care au băieți au mereu un personaj de interpretat, pentru că nu au cum să își refuse băiatul care vine cu recuzita pentru joc deja pregătită.

Și într-un final, mamele de băieți se simt cele mai fericite din lume atunci când văd că băieții lor ajung la un moment dat oameni mari, și mai ales buni la suflet.