Radio Simplu

Mama Luizei Melencu aruncă bomba în cazul Caracal! ”În mașina lui Dincă era o persoană cunoscută”! Ce a auzit tatăl fetei în telefon în momentul în care aceasta s-a urcat în automobilul criminalului?

GALERIE FOTO (2)

Mama Luizei Melencu au dezvăluit că în mașina lui Gheorghe Dincă se afla o persoană pe care fiica lor o cunoștea.

La mai bine de 8 luni de la dispariția Luizei Melencu, mama fetei a dezvăluit că are informații care duc la concluzia că Ghoerghe Dincă nu era singur în mașina în care s-a urcat fiica lor. Sursa informațiilor este chiar tatăl Luizei, care se afla la telefon cu ea în momentul în care Dincă a oprit mașina.

”La ora 11.25 m-a sunat pe mine. La 11:30 ar fi vorbit taică-său cu ea, fostul meu soț. Zice că ar fi oprit o mașină lângă ea, fata s-ar fi urcat. I-a zis: ”tati, tati, hai că a oprit cineva o mașină și mă urc”. Fata nu închisese telefonul. Și zice că la un moment dat mai era o persoană cunoscută. Luiza nu se urca la cineva pe care nu-l cunoștea, mai ales dacă era bărbat singur. La care ea zice: ”a, tu ești?” Au fost ultimele cuvinte ale Luizei, taică-său nu închisese telefonul”, a declarat mama Luizei pentru TVR.

Mama Luizei susține că a comunicat anchetatorilor aceste lucruri, însă aceștia nu au primit nici un răspuns despre un posibil complice pe care tânăra să-l fi cunoscut anterior.

După ce a discutat cu tatăl ei, Luiza nu a mai dat nici un semn de viață. Familia a încercat timp de 5 ore s-o contacteze telefonic, însă fără succes, după care telefonul a fost închis.