Radio Simplu

Luiza este vie?! De cine este păzită? S-a detonat nucleara

Răsturnare completă de situație în cazul Caracal. Au apărut informații de ultimă oră referitoare la Luiza Melencu și la locul unde se află aceasta. Informațiile ar putea schimba cazul cu totul și ar putea duce la o rezolvare. Poliția din Italia a făcut anunțul.

A apărut un nou martor cu informații pe care le-a făcut publice într-o discuție cu jurnaliștii România TV.
Este vorba despre o femeie care susține, în baza unor informații care i-ar fi fost furnizate de poliția din Italia, dar și din alte surse, că Luiza ar fi în viață.
„Cineva din zona mea, din Foggia le-a văzut pe fete, dar numai pe Luiza”, a declarat Mărioara.

„Mi-au explicat situația… au fost scoase din țară cu fata lui Dincă cu o firmă de transport. – la vama…vameșul care le-a lăsat să treacă se numește Clejan Ion… Vama de la Oradea..pe la Oradea au trecut. – Așa..bun…altceva ce mi-au dat…pana la vama au venit cu firma asta de transporturi…din vama a venit unul din Italia și le-a așteptat. Mi-a dat numărul mașinii… fetele sunt păzite. Îs păzite de un albanez – că am întrebat pe cineva și mi-a explicat situația… Gabriel Ciocodan a zis că e pe zona Sicilia…a zis că le duce …stai să iți explic cum a zis…din Bari le duce în Foggia, din Foggia le duce iîncolo,ieri seara, le-a gasit în zona noastra. Eu sunt în zona Prato… în zona nopastra unde? la Calenzano”, a povestit femeia în baza informațiilor obținute de la alte surse, scrie evz.ro.

Ce se întâmplă cu Dincă

În ciuda celor întâmplate, acuzațiile de proxenetism și trafic de persoane vor fi cercetate și judecate separat.

În ceea ce îl privește pe Gheorghe Dincă și pe presupusul său complice, Ștefan Risipițeanu, aceștia vor fi transferați în arestul IPJ Olt din Slatina.

Cei doi inculpați urmează să ajungă, vineri, în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt, care vor lua o decizie cu privire la legalitatea menținerii arestului preventiv.

Dosarul uciderii celor două minore, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost trimis miercuri în judecată, după ce procurorul general interimar a semnat rechizitoriul.

În același dosar va fi trimis în judecată și Ștefan Risipițeanu, presupusul complice al lui Gheorghe Dincă.