Radio Simplu

Lucrurile pe care Iuliana Luciu nu le-a mai spus despre tatăl ei. „Număram scările până se trezea el ca să intru în casă”

Iuliana Luciu a făcut dezvăluiri despre perioada când era copilă. Ea a făcut mărturisiri despre tatăl său, Ion Luciu. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars, Iuliana Luciu și-a amintit de câteva episoade din copilăria sa, trăită alături de Ion Luciu, tatăl său.

„Eu de la 16 ani m-am pregătit pentru Asia Express. Tatăl meu, pe care îl ştiţi foarte bine, când era el foarte bine dispus şi ajungea acasă şi uita să scoată cheia din uşă, eu mă întorceam de la şcoală flămândă, mă rog, uşa închisă şi uite cum stăteam eu şi aşteptam câteva ore, număram scările până se trezea el ca să intru în casă. Despre foamete ştiu pentru că am ţinut dieta foamea, adică sunt obişnuită cu ea”, a povestit Iuliana Luciu.

Vedeta a vorbit și despre partenera sa de echipă de la Asia Express, Margherita de la Clejani. „Eu am încercat să o înţeleg pe Marga pentru că eram într-o situaţie foarte grea pentru ea, era total ieşită din zona ei de confort şi la un moment dat se adună. Când nu dormi bine, când nu mănânci, când nu ai unde să te speli şi te speli doar cu apă rece. Când nu eşti obişnuită cu greul, dar eu sunt obişnuită cu greul că de la 16 ani sunt pe picioarele mele”, a mai spus sora cea mică a Nicoletei Luciu.