Radio Simplu

De la ce salariu a pornit Monica Tatoiu și a ajuns la 10.000 euro pe cartea de muncă

Monica Tatoiu a dezvăluit de la ce salariu a plecat pe vremea când era angajată. Ea a ajuns să aibă 10.000 de euro pe cartea de muncă.

Monica Tatoiu a fost ani de zile la conducerea unei cunoscute companii de produse cosmetice. Femeia de afaceri a câștigat foarte bine, veniturile sale fiind mai mult decât substanțiale. Într-o conversație cu fanii săi de pe rețelele de socializare, Monica Tatoiu a dezvăluit de la ce salariu a pornit pe vremea când era angajată. „Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus Monica Tatoiu.

Totodată, într-un interviu pentru o emisiune de la Antena 1, Monica Tatoiu a vorbit despre pensia sa și a afirmat că nu se poate abține să nu dea sume mari de bani pe blănuri. „Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soțul ei) făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană”, a afirmat Monica Tatoiu.