Radio Simplu

Lovitură cruntă pentru Graţiela de la Survivor, în timp ce se află în Republica Dominicană! Soţia lui Andrei Duban este chemată în faţa judecătorilor!

Graţiela de la Survivor este citată la Tribunal, dosarul derulându-se în timp ce ea se află în Republica Dominicană. Soţia lui Andrei Duban figurează ca pârât, alături de mai multe rude ale sale, într-un dosar al cărui obiect este “ieşire din indiviziune”. Ieşirea din indiviziune este, conform euroavocatura.com, o „încetare a proprietatii comune asupra unui bun sau unei universalitati de bunuri, astfel incat, in locul unei cote-parti abstarcte, fiecareia dintre persoane i se atribuie in exclusivitate o portiune determinata, concreta. Modul specific de realizare a iesirii din indiviziune este partajul pe baza conventiei partilor sau pe cale judecatoreasca”.

Dosarul a fost înregistrat pe 27 noiembrie 2019, iar primul termen al procesului de la Judecătoria Ploieşti a fost stabilit pentru 9 aprilie. Dacă nu va fi eliminată până atunci din competiţie, Graţiela nu va putea fi prezentă la proces. Graţiela se află de peste două luni în Republica Dominicană, fiind printre protagoniştii de la Survivor Romania. Recent, Elena Ionescu a dezvăluit că Bogdan Vlădău este protejat de Grațiela Duban, pentru că aceasta spune că o încălzește noaptea.

Lovitură cruntă pentru Graţiela de la Survivor. A fost consolată de Ghiţă
Invitat la FanArena, soțul Grațielei, Andrei Duban, a comentat atât imaginile cu cei doi care dorm îmbrățișați, dar și declarațiile Elenei Ionescu referitor la Grațiela. ”Când vezi că nu găsești același ”vibe” alături de fete, atunci rezonezi cu ceilalți care încă mai au o glumă în ei. Ea vrea să mai aducă un pic de umor (…) Ferească Dumnezeu să plece Vlădău, cu cine o să se încălzească, cu Onicaș? E piele și os, o să moară de frig după aia, biata femeie! De ce nu sunt și imaginile cu bancurile pe care le spunea ea (n.red. Grațiela Duban) în fiecare seară”, a spus Andrei Duban la Fan Arena.

La începutul competiţiei din Republica Dominicană, Grațiela Duban a fost consolată de Ghiță, după ce echipa Faimoșilor a pierdut imunitatea. Ei au fost surprinși de camere îmbrățișați, în timp ce Grațiela plângea. ”Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.