Radio Simplu

Livrare gratuita eMAG toate produsele

Emag.ro are astazi oferte cu LIVRARE GRATUITA! Poti comanda orice produs la pret redus, fara a mai plati transportul! Vezi si tu ce produse sunt disponibile!

Vezi aici produsele cu livrare gratuita!

Vezi aici produsele cu livrare gratuita!

Vezi aici produsele cu livrare gratuita!

Stiai ca poti comanda de pe emag.ro cu ridicare prin easybox?

eMAG EasyBOX este cea mai noua optiune de livrare pentru comenzile tale. Produsele dorite sunt livrate intr-un locker securizat, disponibil nonstop in mai multe puncte de ridicare din Bucuresti.

Serviciul eMAG EasyBOX este marcat in pagina produselor eligibile si la finalizarea comenzii, in secțiunea Modalitate livrare.

Conditii de livrare la eMAG EasyBOX:

*pot fi comandate doar produse vandute de eMAG si de partenerii eMAG Marketplace din Bucuresti si Ilfov care au contract cu Sameday Courier.
**plata se face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor; poate fi folosit si card contactless
***livrarea este disponibila doar pentru comenzile de pana la trei produse
****se pot livra in EasyBOX doar produse de dimensiuni mici sau medii; eligibilitatea produselor poate fi verificata in pagina de produs sau in cosul de cumparaturi
****livrarea este gratuita pentru comenzile de minimum 50 de lei; costul de livrare pentru cele cu valori sub 50 de lei este de 4.99 lei pentru produsele vandute de eMAG. In cazul partenerilor marketplace, costul de livrare poate diferi si este afisat in pagina fiecarui partener.

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de acest serviciu:

Adauga produsele in cos si selecteaza modalitatea de Ridicare personala.
Alege eMAG EasyBOX si unul dintre punctele de livrare din lista.
Cand comanda ta ajunge in locker, vei primi de la Sameday un e-mail cu un cod QR si un SMS cu codul PIN. Ai 72 de ore sa ridici produsul. Scanarea codului QR sau introducerea codul PIN la punctul de ridicare va duce la deblocarea compartimentul in care se afla coletul.