Radio Simplu

Lista cu care o femeie și-a trimis bărbatul la cumpărături face înconjurul lumii. O să vrei să-i faci și tu soțului tău asta! | FOTO 

GALERIE FOTO (2)

O femeie din India a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu o listă de cumpărături care a ajuns rapid virală pe internet.

Era Golwalkar, în vârstă de 29 de ani, a creat o listă de cumpărături ilustrată pentru soţul ei, Gaurav, 31 de ani, pentru că se săturase ca acesta să vină acasă cu legumele greşite, potrivit dailymail.co.uk. ”Acesta este sarcina pe care i-am dat-o soţului meu săptămâna trecută!”, a scris ea pe contul de Twitter. Lista se întinde pe două pagini şi include mici desene ale legumelor ideale, cu exemple corecte şi exemple greşite. Femeia şi-a sfătuit soţul să aleagă roşii galbene sau roşii care nu au găuri în ele şi cepe mici, rotunde. Când i-a explicat că vrea cartofi de mărime potrivită care ”nu au ochi sau au culoarea verde pe ei”, ea a inclus şi un desen pentru a-i arăta mărimea ideală. Odată postată pe Twitter, lista de cumpărături a devenit virală, Era primind multe comentarii de la oameni care au empatizat cu situația ei.