Radio Simplu

Ligi, fosta concurenta de la „Puterea dragostei”, schimbare inedita de look! Iata cum arata acum tanara care a facut furori cu bustul ei sexy!

GALERIE FOTO (2)

Ligi a fost una dintre cele mai controversate concurente de la „Puterea dragostei”.

Ligi de la „Puterea dragostei” i-a fascinat pe baieti încă de cand a intrat in casa iubirii, datorita siluetei ei perfecte. Un scorpion ambitios, Ligi a trecut pragul „Puterii dragostei”, in cautarea iubirii! Aceasta are 27 ani, vine din Cluj-Napoca, si este make-up artist. Aceasta spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dore?te. Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul.

Intrebata de ce ales sa vina la „Puterea dragostei”, Ligia a raspuns cu sinceritate ca i-a placut ideea acestui experiment de show matrimonial si si-a dorit sa participe.

„Imi place foarte mult experimentul si ideea si vreau sa fac parte din experiment si poate, cine stie, o sa imi gasesc jumatatea! Sa fie inalt, inteligent, romantic si sa fiu mereu in centrul atentiei lui!”, a spus Ligi.
De cand a intrat in casa „Puterea dragostei”, Ligi a facut furori cu trupului ei sculptat. Insa tanara a ajuns sa arate asa dupa multe ore de antrenament in sala de fitness, acolo unde merge frecvent, chiar si in Turcia, pentru a se mentine in forma.