Radio Simplu

Cum îl înşela Bianca Drăguşanu pe Victor Slav în ziua nunţii! Ce mesaje a scos la iveală Adi Cristea

Bianca Drăguşanu a avut o viaţă amoroasă agitată! În septembrie 2013 se căsătorea cu Victor Slav, însă ziua nunţii nu o va uita niciodată.

Cum îl înşela Bianca Drăguşanu pe Victor Slav în ziua nunţii!
Fostul partener al blondinei, Adrian Cristea, a scos la iveală mesajele primite de la Bianca chiar în ziua în care aceasta îşi unea destinele cu Victor Slav.
Adi Cristea a fost invitat la o emisiune tv, unde a arătat toate sms-urile de la Bianca Drăguşanu.

”Tu ar fi trebuit să fii azi aici. Tu!”, alături de o inimă frântă, scria vedeta tv.

În schimb, fostul fotbalist s-a arătat încântat de ce îi scria Bianca Drăguşanu: ‘‘Fără nicio urmă de ironie, nu vreau să se înțeleagă greșit, părerea mea: cea mai emoționantă declarație de dragoste pe care am primit-o de la o femeie. Mă gândeam ce e în sufletul ei, să fie acolo, să semneze un act și să ia numele bărbatului și să se gândească la mine”.

La câteva luni distanţă, Victor Slav a anunţat că divorţează, după ce Bianca Drăguşanu a plecat cu Adrian Cristea la Paris, la câteva zile după Revelion. Aceasta explica atunci că soţul ei, Victor, şi ea se aflau într-o ”pauză”, mărturisind că aveau o căsnicie tensionată.

A fugit cu fostul iubit la Paris, deşi era măritată
“Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva vreme. Noi eram despartiti, dar nu oficial. Aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. E omul care m-a iubit cel mai mult si pe care am sa il iubesc toata viata mea. (…) Omorati-ma, pentru ca sunt o idioata!”, spunea Bianca Drăguşanu.

Bianca şi Victor Slav s-au împăcat şi despărţit de mai multe ori, în cele din urmă, cei doi alegând să pună punct definitiv relaţiei. Au împreună o fetiţă.

Victor Slav nu s-a mai recăsătorit, însă blondina s-a măritat a doua oară anul acesta, în vară, cu Alex Bodi. Însă nici această căsnicie nu a durat, pentru că Bianca a anunţat că divorţează după doar 3 luni de mariaj.