Radio Simplu

Legătura neştiută dintre Beatrice Olaru şi Alin Andronic

Beatrice Olaru şi Alin Andronic au şi alt punct comun, nu numai faptul că au fost finalişti la Exatlon.

Parteneri în echipa ”Războinicilor” la Exatlon 2, Beatrice Olaru şi Alin Andronic au jucat marea finală a competiţiei desfăşurată în Republica Dominicană. Dincolo de calităţile sportive indiscutabile ale celor doi, mai există şi o altă legătură între Alin şi Beatrice. Dacă despre Betty se ştia că este originară din Botoşani, surpriza vine din partea lui Alin, care îşi are şi el rădăcinile în acelaşi judeţ!

Născut la Recaş, în judeţul Timiş, Alin are în judeţul Botoşani, în comuna Tudora, bunicii din partea mamei, tânărul fiind foarte legat de aceste locuri. De altfel, în adolescenţă, Alin Andronic îşi petrecea pe meleaguri botoşănene o mare parte din vacanţe, ultima dată când a trecut pe la Tudora fiind anul trecut, în vară, când fostul fotbalist a şi postat o fotografie cu bunica sa.

Beatrice Olaru a intrat in competitia Exatlon cu gandul sa arate ca “puterea unei femei este nemarginata”, iar in ultimele episoade de pe Kanal D a demonstrat asta in nenumarate randuri, atat prin faptul ca si-a invins teama de apa, dar si prin faptul ca anii de handbal din gimnaziu si liceu o ajuta la aruncarea cu mingea.

Insa pana sa intre la Exatlon, traseul ei a fost unul plin de provocari.

Beatrice si fratele ei au fost crescuti doar de mama, care le-a oferit toata atentia si iubirea, tocmai de asta “Razboinica” sustine ca mamei ei ii datoreaza dragostea pentru sport: “La cinci ani am intrat pentru prima data, de mana, cu mama intr-o sala de sport si pentru asta ii voi multumi toata viata”.

In Botosani, orasul natal, Beatrice a facut handbal de performanta timp de 12 ani, sport care o ajuta si astazi in competitia de la Exatlon.

“Am avut o copilarie si o adolescenta foarte bine organizate, nu aveam niciodata timp de pierdut pentru ca pe langa scoala erau antrenamentele, deplasarile si cantonamnetele. Sportul de performanta m-a calit si m-a responsabilizat. M-a facut sa fiu raspunzatoare pentru actiunile mele si sa realizez faptul ca uneori o greseala nu ma poate costa doar pe mine, ci poate costa o intreaga echipa”, ne-a spus Beatrice cu putin timp inainte sa plece in Republica Dominicana.

Beatrice Olaru, totul despre tanara de la „Razboinicii”. „M-a invatat sa fiu corecta”

Mai tarziu a vrut sa isi urmeze visul de a lucra in televiziune si a plecat de la Botosani, intrand la facultatea de Jurnalism, din Iasi, pe care a absolvit-o cu succes. Numai ca pasii o indreptau tot catre sport, asa ca dupa terminarea facultatii si obtinerea unor diplome si acreditari importante in sport, Beatrice a devenit group fitness trainer la cel mai mare lant sportiv din Romania.

Desi multumita profesional, simtea ca poate si mai mult, asa ca lasat Iasiul in urma si s-a mutat in Bucuresti, continuandu-si cariera de personal trainer si strangand in portofoliu alte diplome si certificari.

Cu sali pline la cursurile ei si cu un program personal de online training dezvoltat, Beatrice si-a pus in gand sa isi demonstreze inca o data ca sportul ii curge prin vene, propunandu-si sa concureze la Exatlon, lucru care s-a si intamplat.

“Sportul m-a ajutat sa ma descopar, sa stiu cine sunt si ce pot, m-a invatat sa fiu corecta si incontinuu a cerut mai mult si mai bine de la mine. M-a invatat ca doar educandu-te poti trai un stil de viata prin care trupul si spiritul tau sa fie implinite si linistite”, incheie Beatrice care a reusit, in Republica Dominicana, sa-si invinga si spaima viscerala de apa.