Radio Simplu

Laptele de aur – băutura care te poate scăpa de obezitate, insomnie și condiții ale ficatului

Laptele de aur este o denumire folosită pentru un amestec care în ultima vreme a căpătat din ce în ce mai mult teren. Această băutură poate fi consumată atât seara ca atare, cât și dimineața în loc de o cafea. Efectul este mereu același, adică foarte bun.

Cei care nu știu ce înseamnă această băutură nu trebuie să se gândească imediat la laptele clasic, de origine animală. Este vorba doar despre laptele vegetal, de migdale sau de cocos. Ingredienteul care face ca acest produs să fie unul atât de bun este curcuma.

Vestea bună este că poți să cumperi acest fel de lapte, dar de asemenea să îl pregătești chiar tu în condiții de casă. Vei avea nevoie doar de o cană cu lapte de migdale, sau de cocos, de o linguță de praf de curcuma și de miere crudă.

Ia o tigaie mica și amestecă în ea laptele și curcuma. Ai grijă ca focul să fie dat pe minim, iar compoziția să nu fiarbă, ci doar să fie încălzită. Omogenizează bine ingredientele și după ce ai stins focul adaugă și miere și amestecă din nou în tigaie.

Îl poți bea înainte de culcare dacă vrei să îți tratezi probleme pe care le ai cu digestia. În acest sens va fi foarte utilă curcuma. După ce vei consuma o perioadă acest lapte de aur vei vedea cum vei avea o digestie mai bună. De asemenea vei scăpa de balonare, de gaze, de refluxul gastric sau de arsurile de stomac.

Curcuma te va feri de crizele de indigestie și chiar mai mult, îți va pune bila la treabă în mod natural. Ba chiar mai mult, datorită consumului regulat de curcuma vei scăpa de kilogramele în exces și te vei bucura apoi de un metabolism perfect funcțional.

De asemenea curcuma este foarte bună și pentru un ficat sănătos. Acest ingredient a dovedit că este foarte eficient în cazul luptei contra bolii ficatului gras. În plus, ficatul trebuie să facă față mai multor situații ca să protejeze organismul de factorii externi, cum ar fi de exemplu poluarea.

Vei avea și o piele mult mai sănătoasă și mai frumoasă dacă vei introduce în alimentația ta curentă curcuma. Măștile de față de bază de curcuma îți vor îmbunătăți în mod vizibil textura pielii. Vei scăpa și de coșuri, de riduri și nu numai.

Dacă vrei niște rezultate și mai bune și mai rapide poți să consume acest produs. Curcuma luptă împotriva celulelor canceroase în sensul în care nu le permite să se dezvolte și să se răspândească în organism.

Este foarte bun pentru mai multe forme de cancer cum ar fi cel de sân, de prostată, piele, colon și nu numai. Este suficient să consume acest fel de lapte în mod regulat ca să previi această boală încă din stadiile sale incipiente.

Și nu în ultimul rând curcuma este un foarte bun somnifier natural. De fapt, orice fel de lapte cald băut înainte de somn funcționează ca sedativele. Dar variantă vegetală, combinată cu puțină curcuma are efecte de câteva ori mai bune.