Radio Simplu

L-am găsit pe Fernando de la Caransebeș. Ce s-a întâmplat cu „artistul” care i-a amenințat pe Andra și pe Mihai Petre pe scena Românii au Talent.

GALERIE FOTO (2)

Fernando de la Caransebes s-a pocait si si-a recunoscut pacatele! A renuntat la manele si canta doar muzica religioasa.

Fernando de la Caransebes trece printr-o perioada ceva mai ciudata a existentei lui. Manelistul care s-a lansat cu celebrul hit „M-am casatorit cu un barbat tampit”, a renuntat la muzica care l-a consacrat si a inceput sa cante piese religioase. Fernando s-a pocait si a inceput sa frecventeze o biserica din Caransebes, dupa ce si-a marturisit pacatele in fata Domnului. Acum, el isi indeamna toti prietenii sa-i urmeze calea care, spune el, este cea dreapta.

Ce s-a întâmplat de atunci cu Fernando? 

Pare uluitor, dar Fernando se jură  că a trecut printr-o mare cumpănă, că a murit și apoi a înviat! ”Am fost în moarte clinică, știu că există viață după moarte. De la cola, cafea, nes am făcut infarct. Am ieșit din corp. Am ajuns la două tuneluri, niște ființe au vrut să mă bage în iad, dar n-a vrut o altă putere sfântă. Au văzut că mi-e frică.

Atunci m-au băgat cu picioarele în foc într-un cuptor care se afla în mijlocul tunelurilor. Un tunel mergea spre iad, altul spre rai. Pe mine au vrut să mă bage în iad. Am promis că nu mai păcătuiesc, doar să mă lase să mă întorc în trup. Și m-au trimis în așteptare în corp, să mă pocăiesc. Era foarte real, mai real decât suntem noi pe pământ”, este mărturisirea halucinantă a lui Fernando de la Caransebeș.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fostul concurent de la ”Românii au talent” a mai dezvăluit că nu există zi în care să nu se roage. A găsit, de când a devenit penticostal, răspunsuri la multele întrebări pe care și le punea. ”În fiecare zi mă străduiesc să mă feresc de păcat. Răspunsul la ce simt eu acum l-am găsit la un călugăr ortodox. Sunt uimit. După rugăciunea inimii, urmează teleportarea și altele.

Încă n-am ajuns acolo, dar alții au ajuns. Cu voia lui Iisus Hristos, Domnul nostru, voi ajunge spre slava lui cu un scop de a ajuta un om, voi fi teleportat. Iisus Hristos mi-a schimbat viața. Încerc în fiecare zi să elimin tot ce e păcat din viața mea. Cunoscuții mei și prietenii mei sunt atenți la mine, la fiecare pas, ei vor să mă vadă greșind, să poată să-mi zică, ai păcătuit făcând asta… Vorbind lucrul acesta tu ești pocăit, de ce nu vrei să cânți înapoi, vezi că nu mai ai bani… Cumva, să mă întorc de unde am ieșit.