Radio Simplu

Cine a fost primul iubit al Valentinei Pelinel! Ea abia devenise majoră, iar el avea 70 de ani

Pe când începea să cunoască celebritatea, Valentina Pelinel s-a iubit cu un designer celebru. Ea abia devenise majoră, iar el avea 70 de ani

Toată lumea știe că Valentina Pelinel este soția lui Cristi Borcea și că blondina i-a oferit dinamovistului un băiețel pe nume Milan și două fetițe gemene. Puține persoane știu, însă, că cel care a ajutat-o cel mai mult și a lansat-o în cariera ei de model este primul ei iubit, Victor Hugo Gonzales.

Valentina Pelinel a vorbit la un moment despre relația pe care avut-o cu celebrul deisgner de genți și accesorii și despre cum a ajutat-o el să reziste în industria modei, la New York.

„Cinci ani am avut același iubit, Victor Hugo, ceea ce mi-a adus protecție și i-a împiedicat pe cei din jur să mă vadă și să mă trateze ca pe o femeie ieftină, cum s-a întâmplat cu altele. El e patronul celei mai mari fabrici de pielărie din America de Sud, locuiește la New York și colaborează cu mari nume ale modei”, a declarat Valentina Pelinel despre bărbatul care avea 70 de ani atunci când ea avea doar 19.