Radio Simplu

Cum s-a transformat fosta soție a lui Giani Kiriță, la 12 ani de la divorț

GALERIE FOTO (2)

Cum s-a transformat Dana Milu, fosta soție a lui Giani Kiriță, la 12 ani de la divorț. A uitat de vedeta de la Exatlon, iar de la separare nu și-a mai asumat nicio relație sentimentală.

Cum s-a transformat fosta soție a lui Giani Kiriță, la 12 ani de la divorț?
Dana Milu a fost soția lui Giani Kiriță preț de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit pe vremea când fotbaistul era căpitanul dinamoviștilor, iar neș le-a fost Cristi Borcea. Femeia i-a dăruit fostului fotbalist și doi copii, pe Roxana și Mario. Giani Kiriță și Daniela au divorțat în anul 2007. Sportivul a fost cel care a decis să se separe. De atunci, Dana Milu nu și-a mai asumat nicio relație sentimentală oficială. Femeia a preferat să se dedice creșterii celor doi copii.

„Nu a fost o decizie usoara, mai ales ca erau la mijloc si copiii, insa asa cel mai bine pentru amandoi! E adevarat ca Daniela nu s-a impacat multa vreme cu situatia, dar pana la urma, dupa patru ani, in care au existat neintelegeri, in 2015, ea si Giani au revenit la sentimente mai bune!”, au dezvăluit persoane apropiate fostului fotbalist, în urmă cu ceva vreme, pentru wowbiz.ro.

”Au păstrat o relație civilizată”
Din declarațiile prietenilor, au divorțat amiabil și au păstrat o relație civilizată, bazată pe respect și încredere. De precizat este că, din momentul separării, dinamovistul se înțelege și mai bine cu copiii săi.

„Si-au dat mana prieteneste si, pentru binele familiei, au pastrat o relatie civilizata, bazata de respect si incredere! Ex-jucatorul dinamovist se intelege de atunci de minune cu fiul si fata lui, pe care ii iubeste ca pe ochii din cap si, poate, tocmai de aceea, a facut tot ce-i posibil sa nu le lipseasca nimic. Le-a dat o pensie alimentara decenta, in plus, a fost alaturi de ei intotdeauna, chiar daca nu mai forma o pereche cu mama lor”, au mai spus apropiații.