Radio Simplu

Brigitte Sfăt și Raluca Podea, față în față. Ce și-au spus soția și fosta iubită a lui Florin Pastramă când s-au întâlnit

GALERIE FOTO (2)

Fosta iubită a lui Florin Pastramă și actuala soție s-au aflat față în față la ultima ediție MasterChef. Cum era de așteptat, spiritele s-au încins repede, având în vedere că Florin încă era împreună cu Raluca Podea atunci când a început o relație cu Brigitte Sfăt, la emisiunea Ferma – Un nou început, de la Pro TV.

Brigitte Sfăt și Raluca Podea, față în față la MasterChef
Brigitte Sfăt a apărut în platoul emisiunii MasterChef alături de Florin Pastramă, iar fosta iubită a afaceristului s-a înfuriat când i-a văzut pe cei doi.

“Bine v-am găsit! Sunt atât de fericită că astăzi ne aflăm aici şi avem onoarea să gătiţi pentru noi şi pentru invitaţii noştri. În momentul în care am auzit că voi veţi găti pentru noi, ne-am simţit fericiţi. Chiar vrem să vedem cât de inventivi sunteţi. Eu sunt cu peştele, el este cu vita”, a spus Brigitte Sfăt.

Raluca Podea nu a suportat să îi vadă pe cei doi împreună în platoul emisiunii și i-a amenințat pe chefi că nu va găti, apoi s-a răzgândit și le-a spus că le va pune otravă în mâncare.

“Mă şochez, nu mi-am făcut niciodată vreun gând că ei vor ajunge să stea în aceeaşi încăpere cu noi. Eu nu mai gătesc, vă pup! Fiecare dintre ei avea pe cineva acasă, mi se pare penibil să încerci să ieşi în faţă, să fii băgat în seamă, doar de dragul de a epata. Nu, mi se pare că eşti josnică! Am alergie când o aud pe asta când vorbeşte, plec de aici, îmi provoacă silă, astăzi voi sta. Verde de Paris îţi pun, direct. Le pun otravă în mâncare. Ah, ce ipocrită poţi să fii”, a spus fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Tensiunile au apărut pe vremea când Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au concurat la Ferma – Un nou început și s-au îndrăgostit unul de celălalt. În acel moment, afaceristul încă avea o relație cu Raluca Podea.