Radio Simplu

Iulia Albu a comentat ținutele purtate de Teodora și de Gigi Becali la nuntă! „Nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai…”

Exclusiv pentru VIVA!, Iulia Albu a analizat rochiile de mireasă pe care le-a purtat la nuntă fiica lui Gigi Becali. Teodora a ales să îmbrace două creații diferite, la biserică una tip prințesă, iar seara, la petrecere, una tip sirenă. 

Fără perdea, fără vreo jenă, Iulia Albu a analizat obiectiv ținutele Teodorei Becali. Numai că, surpriză! Iulia a declarat că atât Teodora, cât și tatăl ei, Gigi Becali, au avut apariții… impecabile!

Teodora Becali a marcat o apariție de real bun gust si de o medestie de care puține persoane cunoscute sau avute dau dovadă. Ador faptul că a ales o rochie complet  căptușită în așa fel încât să mimeze nuditatea fără a da vreun pic în vulgar, cât și machiajul perfect potrivit fizionomiei ei. Mi-au plăcut ambele rochii și, deși consider că ar fi putut să găsească un accesoriu mai fericit pe care să îl folosească pe post de tiara, nu pot să neg faptul că este una dintre cele mai bune apariții ale anului. Felicitări atât ei, cât și lui Gigi Becali care, de asemenea, a avut o apariție impecabilă. Aud că este un dansator mai puțin înzestrat, dar asta nu voi comenta astăzi. Ar fi fost ideal, totuși ca, la finalul petrecerii, ținuta lui să nu arate așa cum vedem în fotografie. (n.r. în fotografia în care se află alături de Anamaria Prodan). 

Țin să punctez de asemenea și alegerea extrem de inspoirată a ținutelor domnișoarelor de onoare, într-un roz pudrat, extrem de fin, deloc epatant, care nu au făcut altceva decât să pună în valoare pe mireasă. Teodora a fost cu siguranță cea mai reușită apariție de la eveniment, nimeni nereușind să o detroneze.