Radio Simplu

Cine este, de fapt, ginerele lui Becali

Înainte să o cunoască pe Teodora, Mihai Mincu a mai apărut prin presă. La vremea respectivă se scria că ‘Prințișorul din Dobroești’ ar avea o relație cu nimeni alta decât Daniela Crudu, vedeta cu care Gigi Becali se certa în emisiunea lui Dan Capatos pe vremea când aceasta era cu fotbalistul Mihai Costea.

‘Am prieteni mulţi care au cumpărat-o pe Crudu. Se dădea pe bani. Daniela face nenorociri. Costea are o problemă, e păcat de el că se gândeşte numai la Crudu. Crudu i-a făcut farmece lui Costea. Îl admir pe Mihai Costea dacă poate s-o cuminţească pe Daniela. Nu orice bărbat poate să cuminţească o femeie. Îl sfătuiesc să se căsătorească şi s-o scoată de la televiziune’, spunea Gigi Becali despre Daniela Crudu în urmă cu ceva ani.

Nuntă ca-n povești pentru fiica lui Gigi Becali

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.