Radio Simplu

„Iti amintesti de sarantocul de mai devreme, care te-a abordat mai devreme? Eu sunt ala” Ce lectie de viata greu de uitat primeste aceasta tanara! VIDEO

O tânără a refuzat să iasă la o întâlnire cu un băiat, doar fiindcă a crezut că e sărac și prost îmbrăcat. Dar acesta i-a dat o lecție de viață greu de uitat! Sadam, un utilizator al canalului YouTube, a postat un videoclip experiment social, în care arată cât de importanţi sunt banii pentru fetele din ziua de astăzi.

Sadam a avut ideea de a realiza un experiment social prin care să vadă care este reacţia unei fete atunci când este abordată pe stradă de un băiat îmbrăcat sărăcăcios, comparativ cu reacţia ei când, acelaşi băiat, apare în faţa sa conducând o motocicletă şi spunându-i cât de multe obiecte de valoare are.

Experimentul „Sărac vs. bogat” arată cum o tânără refuză să stea de vorbă cu un băiat care a apărut în faţa ei şi era prost îmbrăcat. Ulterior, acelaşi tânăr îi dă fetei o lecţie de viaţă pe care probabil că nu o va uita niciodată.

Sadam ne arată că niciodată nu este bine să judeci o persoană după aparenţe. Dacă fata l-a refuzat iniţial pe Sadam, adresându-i chiar cuvinte urâte, în momentul în care el apare în faţa ei conducând o motocicletă, lucrurile se schimbă.

Niciodată nu este bine să judeci o persoană doar după aspectul fizic sau cantitatea de bani. Din păcate, multe persoane se ghidează după această regulă.

La fel a făcut și tânăra din clipul video de mai sus, iar asta i-a adus o lecție de viață pe care nu o va uita prea curând.

Îmbrăcată destul de provocator, fata stătea și pe o bancă atunci când un tânăr în haine nu tocmai de firmă a abordat-o timid pentru a-i propune o întâlnire.

Fata s-a enervat și i-a vorbit urât, iar băiatul a dispărut. S-a îmbrăcat în haine de firmă, și-a luat motocicleta și a revenit. În momentul în care fata urcă pe motocicletă, Sadam îşi dezvăluie identitatea: „Îţi aminteşti de băiatul sărac care te-a abordat mai devreme când stăteai pe bancă? Eu sunt ăla!”

„Sunt cunoscut pe internet, tocmai mi-am cumpărat o casă cu piscină. Vrei să îmi arăți orașul? Poate vii și la petrecerea mea”

„Îți amintești de sărăntocul de mai devreme, care te-a abordat? Eu sunt ăla”

Speriată, fata s-a retras. Fata a coborât imediat de pe motocicletă. Sadam i-a aruncat câteva monede pe jos şi a întrebat-o retoric dacă tot ceea ce îşi doreşte sunt banii.

Atunci, tânărul i-a dat o lecție de viață despre cum nu ar trebui ca oamenii să se ghideze după aparențe și interese materiale.