Radio Simplu

Ioana Tufaru, atac dur la Iulia Albu: “Mi-am pierdut cearsaful! L-a găsit Iulia Albu!” Cum a luat-o la mișto fiica Andei Calugareanu pe divă, dupa apariția ei la o emisiune tv

GALERIE FOTO (2)

Ioana Tufaru o atacă dur pe Iulia Albu într-un domeniul la care fashion-editorul pretinde că se pricepe cel mai bine: moda!

Ioana Tufaru o ia peste picior pe Iulia Albu, o obișnuită a ținutelor extravagante. Fiica Andei Călugăreanu nu pare să-i aprecieze prea mult stilul fostei soții a lui Mihai Albu și nici s-o aibă prea tare la inimă.

Din senin, Ioana Tufaru a lansat un atac ”stilistic” la adresa Iuliei Albu, pe care a acuzat-o că ”i-a furat cearsaful” și s-a îmbrăcat cu el. Ioana a postat o fotografie pe contul ei de socializare care a necesitat și ceva efort din partea ei: a fotografiat ecranul televizorului, în timpul unei apariții de senzație a Iuliei.

”Mi-am pierdut cearsaful… Se pare că l-a găsit Iulia Albu!!! Să-l poarte sănătoasă, să fie la ea acolo!!!!”, a scris Ioana Tufaru în completarea fotografiei pe care a postat-o.
Ioana Tufaru nu prea obișnuiește să se ia de personalitățile care apar la televizor, mai ales că se cunoaște cu o parte din ele. Se pare însă că pentru Iulia Albu a făcut o excepție și i-a spus exact ce gândește, în ciuda faptului că, cel puțin teoretic, cea de-a doua se pricepe mult mai bine la modă și accesorii.