Radio Simplu

Ioana Ginghină a ajuns pe mâna medicilor. Ce s-a întâmplat dupa divorţul de Alexandru Papadopol

Acum o lună Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au ales să pună punct căsniciei pe care au avut-o timp de 12 ani. Actriţa încearcă să treacă peste această despărţire găsindu-şi fericirea în lucuri ce o împlinesc. De curând, cunoscuta vedetă a ajuns pe mâna medicilor.

Recent, Ioana Ginghină a postat o fotografie pe contul său de socializare ce a stârnit reacţii diverse din partea urmăritorilor. Actriţa a ajuns pe mâna unui doctor estetician pentru a avea prima experienţă cu botox-ul, dupa cum anunţă vedeta. Se pare că actriţa încearcă să treacă peste despărţirea de Alexandru Papadopol şi îşi găseşte bucuria în alte lucruri. Fanii au reacţionat imediat la postarea actriţei, însă mulţi dintre ei nu sunt de acord cu alegerea făcută: ,, De ce botox?????erai perfectă așa,botoxul, distruge textura buzelor naturale…doar o parere/ Pacat …tu ai o frumusete naturala iesita din comun”.

Ioana Ginghină s-a măritat cu Alexandru Papadopol în anul 2007. Aceştia s-au cunoscut pe platourile de filmare a primei telenovele româneşti. Din mariajul celor doi a rezultat o fetiţă.

Loading...