Radio Simplu

Ioana Filimon, probleme medicale. Cine o va înlocui în emisiunea Survivor, la Kanal D

Ioana Filimon urma să participe la emisiunea ”Survivor” de la Kanal D, însă, din cauza unor probleme medicale, va trebui să fie înlocuită. Cine se va duce în aventură?

Ioana Filimon, probleme medicale. Cine o va înlocui în emisiunea Survivor, la Kanal D
”Survivor România” de la Kanal D este un show care se anunță un experiment social și test de supraviețuire, ce va înlocui celebrul Exatlon difuzat pe același post TV. O similitudine între cele două concursuri sportive este și faptul că ambele au avut aceeași destinație: Republica Dominicană. Concurenții înscriși sunt jumătate vedete, jumătate oameni obișnuiți. Aceștia vor fi abandonați în mijlocul naturii, departe de orice formă de civilizație, unde vor fi obligați să își construiască singuri adăpost, să își procure hrana și să treacă teste de inventivitate, rezistență fizică și psihică.

Una dintre concurentele aventurii exotice era Ioana Filimon, însă, din cauza unor probleme medicale, fotomodelul nu mai poate pleca în Dominicană. Ea va fi înlocuită de Elena Ionescu, ex Mandinga.

”Abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”
„După cum probabil ati aflat, din cauza unor probleme medicale, nu voi mai participa la emisiunea Survivor. Înlocuitoarea mea este @elenaionescumusic căreia ii doresc multe bafta ❤️😘 Va mulțumesc pentru mesajele de încurajare. Aveți grija de sănătatea voastră pentru ca este cea mai importantă ❤️❤️❤️ P.S. In curând ma veți vedea într-un nou proiect pe TV 🥰”, a scris Filimon pe Instagram.

Despre experiență a vorbit și Elena, care a declarat că dorința de a-și întrece limitele a fost factorul determinant care a făcut-o să spună ”da” provocării. ”Curiozitatea, o anumita doza de teribilism si dorinta de a-mi testa limitele m-au determinat sa intru in aceasta incercare. Sunt optimista si abia astept sa vad ce imi rezerva viitorul in Republica Dominicana”, a povestit