Radio Simplu

Ioana Boureanu, copia fidelă a Valentinei Pelinel, dar şi a actualei iubite a tatălui ei. Intervenţiile estetice au transformat-o pe fiica lui Cristian Boureanu

GALERIE FOTO (4)

Fiica lui Cristian Boyreanu nu mai este adolescenta timidă de altădată. Ioana s-a transformat într-o dosmnişoară provocatoare care a apelat la ajutorul intervenţiilor estetice.

Cristian Boureanu a fost în urmă cu câţiva ani pe primele pagini ale ziarelor, atunci când între el şi fiica lui minoră existau anumite neînţelegeri. Ioana voia să petreacă mai mult timp la mama ei, iar tatăl cunoscut om de afaceri prefera să aibă mai mult control asupra ei. Părinţii ei s-au despărţit în urmă cu mai mulţi ani, au luat-o pe drumuri separate, şi-au făcut alte relaţii. În prezent, Cristian Boureanu se iubeşte cu Laura Dincă, cu cunoscut fotomodel.

Iată că fiica lui a trecut de vârsta majoratului e stăpână pe deciziile pe care le ia. În acest timp, Ioana s-a transformat, nici vorbă de tânăra timidă de acum câţiva ani, care stătea în umbra părinţilor ei. Acum, e o adolescentă în toată firea, care nu are nicio jenă în a poza provocator şi a posta imaginile în mediul online.

Ioana Boureanu e foarte activă în mediul online, îşi ţine la curent fanii cu tot ce face. Vara a petrecut-o pe litoral, în cluburile de fiţe, iar acum, tânăra petrece în localurile din Bucureşti. Poartă haine sumare, face fotografii sexy şi primeşte o mulţime de like-uri.

În imaginile încarcate pe Instagram se poate observa că tânăra a apelat chiar şi la ajutorul medicului estetician, buzele ei sunt mai cărnoase acum, mai bine conturate. În multe dintre poze semnănă chiar cu Valentina Pelinel, fosta iubită a soţului ei, dar şi cu actuala, Laura Dincă.