Radio Simplu

Doliu în teatrul românesc! A murit actrița Patricia Grigoriu

Actrița Patricia Grigoriu a murit în urma unei grele suferințe, după cum precizează compozitorul Ionel Tudor în mesajul postat pe contul său de Facebook.

„Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a anunțat Ionel Tudor.

La rândul ei, actrița Oana Pellea a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea Patriciei Grigoriu:

„Patricia Grigoriu. Colega noastră din promoția 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superbă cu râs molipsitor… a plecat. Nu am cuvinte. Viața asta… câteodată… Ne pleaca oameni dragi și rămânem ridicând din umeri a neputință… Dumnezeu să te odihnească, Patricia!”.

Patricia Grigoriu era cunoscută pentru rolurile din filmele Chained Justice (1984), în regia lui Dan Piţa, Faleze de nisip (1983) și Trandafirul galben (1982). Tatăl său a fost celebrul compozitor George Grigoriu, în timp ce sora sa, Andreea Andrei, este o cunoscută textieră, partenera de viata a compozitorului Ionel Tudor.