Radio Simplu

Invitații au crezut ca nu văd bine: cum arată acum Valentina Pelinel! Cristi Borcea și soția au venit la botezul fetiței Ancăi Serea! E prima lor apariție în public, după eliberarea dinamovistului

GALERIE FOTO (2)

O zi de sâmbătă specială în familia Anca Serea-Adi Sână. Micuța Leah Maria a fost botezată, iar evenimentul a atras, firește, multe vedete din shobizul autohton. Bucuria părinților a fost completată de cea a tuturor invitaților, astfel de momente fiind gustate și savurate pe parcursul orelor petrecute împreună.

Petrecerea a avut loc în apropierea Capitalei, la conacul Domeniul Manasia, iar printre cei prezenți s-au aflat și Cristi Borcea, abia eliberat din penitenciar, și Valentina Pelinel. Soția lui Borcea a strălucit, se poate spune, citindu-i-se pe chip fericirea de a fi lângă partenerul de viață cu un astfel de prilej emoționant. Rochie neagră, decolteu adânc, crăpătură pe picior. Peste trei săptămâni, Valentina Pelinel va împlini 39 de ani, însă mulți dintre invitați au fost de părere că arată mai mult a puștoaică, nu a femeie care a născut trei copii.

Anca Serea: ”M-au numit: «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi»”
În vârstă de 38 de ani, Anca Serea a subliniat că, deși a fost jignită de unii dintre internauți, ea nu s-a supărat pentru că și-a învățat lecțiile din trecut.

“Nu e nimic mai frumos decât să ai copii, dorința de a face lucruri bune vine de la ei. Au fost opinii în online, dar nu m-au supărat, ar fi culmea la vârsta și experiența mea. M-au numit: «cloșcă», «iepuroaică», «doamna Bamboi». Bunicii și părinții noștri considerau că e normal să procreezi. Eu niciodată nu m-am gândit la partea financiară, conectată de bani. Sunt convinsă că va fi foarte greu”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii “La Măruță”. Anca Serea s-a confruntat, pe timpul sarcinii, și cu o anemie însă, cu ajutorul medicilor, a reușit să se stabilizeze.