Radio Simplu

Interzis: principalele antitrenduri în materie de manichiură pentru anul 2019

Frumos și bine întreținute manichiura niciodată nu iese din moda in fiecare sezon. Dar, din păcate, aceasta nu se aplică la proiectarea acestuia. Să examinăm principalele antitrend 2019? De ce și cum să înlocuiască — în materialul nostru.

Să începem cu faptul că, în 2019, în moda de un oval, forma cea mai naturală a unghiilor. Cum pentru Proiectarea de manichiura, in acest sezon ai nevoie pentru a alege forme geometrice, linii și să nu uităm despre spațiu negativ și Translucide manichiura.

Tendințe și antitrend avea o față subțire, poți fi foarte ușor pentru a naviga. Luați în considerare de bază la greșeli.

O mulțime de paiete si pietre

Naturalețea — tendința principală a anului 2019. Adaugă sclipici pe unghii, dar nu toate dintr-o dată. În acest sezon nu ar trebui să efectueze experimente cu pietre mari. Dacă chiar vrei cu adevarat, ca o pietricică mică va fi suficientă.

Neon și culori otrăvitoare

Culori Neon in manichiura a fost tendință de moda din sezonul trecut. Acest lucru s-a schimbat. Culoarea principală este ultraviolete, dar nu trebuie să uităm că categoria de nuante trendy, de asemenea, a venit în galben, albastru, alb, roz și alte raygoza.

Mult unghiile patrate nu mai sunt la moda!

Autocolante pe unghii

Autocolante pe unghii ajuta pentru câteva minute pentru a crea un design frumos, dar nu este întotdeauna atractiv. Alege concizie și simplitate. De exemplu, linii fine în combinație cu spațiu negativ.

Tendințele se schimbă foarte des, asa ca alege un design care va veti bucura de 100%. Ne-am decis pentru a arăta cele mai interesante opțiuni!

Loading...